~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Hepinizi Çok Seviyorum ! Paz Nis. 18, 2010 5:31 pm | |
| Bugün buraya sitedeki 1. yılımı kutlamak için bi başlık açmayı planlıodum ama bazı kendini bilmezler yüzünden "SİTEDEN AYRILDIĞIMI" söylemek için başlık açıyorum.
Twetym. Çatlak Kübüşüm. Angel Kübra. Sevda'm. Zeynep'im. Bonusum. Perihan'm. Feyzoşum. İpek'm. Ve adını şmdi hatırlayamadığım diğer arkadaşlarım.
Hepiniz kendinize iyi bakın. Sizi çok seviyorum. | |
|
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Hepinizi Çok Seviyorum ! Paz Nis. 18, 2010 7:18 pm | |
| ne oluyoruz nur neler oluyor? | |
|
BonuSmR[e]m Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1052 Yaş : 30 Nerden : AnKaRa İş/Hobiler : Şımarık , Söz dinLemeyen , Cadı :)) sdsadas Lakap : BonuS'm , Cadıı , Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Hepinizi Çok Seviyorum ! Paz Nis. 18, 2010 8:04 pm | |
| ne oLiii Kızz neDen AyRıLıon ne oLDuuuu | |
|
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Hepinizi Çok Seviyorum ! Paz Nis. 18, 2010 10:27 pm | |
| of ya yeter artık site emrenin sitesi değil mübarek kavga edip terkedilenler sitesi konu kilit artık çöp nur da bir yere gitmeyecek! | |
|