| isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan | |
|
+7ÖzerSevda. sema ve aycan Twty tuğçeemre UltraDisiAslan p_e_r_i_h_a_n bLack anqeL 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
tuğçeemre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 204 Yaş : 32 İş/Hobiler : Emremden başkası yalan Lakap : emre aşığı Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Perş. Haz. 04, 2009 2:06 pm | |
| yaz tatilinde gezmeyi çok seviyorum bebek-havuz-yağmur | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Perş. Haz. 04, 2009 2:17 pm | |
| Bebek havuzda yüzerken,aniden yağmur bastırdı deniz-kum-güneş | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan C.tesi Haz. 06, 2009 4:02 pm | |
| Kumun üsütnde denizin karsisinda güneslenmek güzeldir araba kaza nazar | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Paz Haz. 07, 2009 2:27 pm | |
| Mutluluklarına nazar değen çift, arabayla kaza yaptı ... maç-gol-futbolcuu(ilgi alanlarımm) | |
|
| |
MervEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 30 Nerden : Dünyanın bi yerinden :P İş/Hobiler : pc oynamak,tv izlemek,müzik dinlemek... Lakap : Shadowy Light Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Paz Haz. 07, 2009 4:30 pm | |
| Başarı üstüne başarı getiren futbolcu emre belözoğlu dün akşamki barcelona maçında 3 gol atınca rakiplerini bile şaşırttı.Fazla attıml ama olsun | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Paz Haz. 07, 2009 4:44 pm | |
| Olsun ya yapar o Kız kelime vermemişsinn su-Emre-dökülmek | |
|
| |
MervEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 30 Nerden : Dünyanın bi yerinden :P İş/Hobiler : pc oynamak,tv izlemek,müzik dinlemek... Lakap : Shadowy Light Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Ptsi Haz. 08, 2009 5:31 pm | |
| olsun bizemreciyiz kızları dün gece saat 23.30 civarı emreyi evine giderken kocaman bir otobusle kaçırdı bunu gören tuğbaya ancak arkasından so dökmek kaldı emre ziyaret bis | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Ptsi Haz. 08, 2009 5:46 pm | |
| Dün emreyi ziyaret ederken gruptaki cogu kiz bayildi ama sevda adli bir kisi bayilmadan bütün gününü emrenin yaninda gecirdi merve bayildim su cümlene ya tugba anca su döktü :delü: emre - arda - hangisi | |
|
| |
MervEmre Yeni Üye
| |
| |
tuğçeemre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 204 Yaş : 32 İş/Hobiler : Emremden başkası yalan Lakap : emre aşığı Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Salı Haz. 09, 2009 8:39 pm | |
| ŞOK ŞOK ŞOK emre belözoğlu tuğbayı gerççekten aldatıyormu Emre boşanma davasını gerçekten açtımı az sonra... :girlhide: morarmak-el-sopa | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Salı Haz. 09, 2009 8:46 pm | |
| Öğrencisine elleriyle vurmadığı kalmadı bir de sopayla vurup,her yerini morarttı,vahşi öğretmenn ..(Çok vahşice oldu ama ) Emre_Tuğba_bebek :girlsigh: | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
Mesaj Sayısı : 2110 Yaş : 30 Nerden : Samandıra'dan..AmeriKa'dan..x3 İş/Hobiler : Pc..! Lakap : FanatıK-EmreJıHıLLcıMeLek Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Ptsi Haz. 15, 2009 10:26 pm | |
| emre ve tuğbanın bebei bana benzesin yada oLmasın bebekleri pislik-tuğba-emre | |
|
| |
DişiKanaryaBüşra Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1037 Yaş : 28 Nerden : bende bilmiyorum :D İş/Hobiler : English translator Lakap : dişi kanarya Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Perş. Haz. 18, 2009 6:36 pm | |
| emre meleğimiz ama tuğba emre ile evlendiğinden pislik emre-büşra-love D: çok kötüyüm yhaa | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
Mesaj Sayısı : 2110 Yaş : 30 Nerden : Samandıra'dan..AmeriKa'dan..x3 İş/Hobiler : Pc..! Lakap : FanatıK-EmreJıHıLLcıMeLek Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Cuma Haz. 19, 2009 11:51 am | |
| büşra emreye aşık büşra emre Love...
PeLin-emre-aşK | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Cuma Haz. 19, 2009 1:21 pm | |
| Pelin Emreye aşık sıcak-yaz-deniz | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Cuma Haz. 19, 2009 7:20 pm | |
| Yazin Denize gidip sicak günesin altinda uyusam :girlsigh:
Fabregas-birtanem- ben :31: | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Cuma Haz. 19, 2009 7:36 pm | |
| Fabragas benim birtanemxD (Emre ve Ardadan sonra) güneş-ben-kumsal | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan Cuma Haz. 19, 2009 11:32 pm | |
| ben güneşlenmek için kumsala gitcem acıktım-makarna-ben | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan C.tesi Haz. 20, 2009 10:16 am | |
| Ben acıktığımda iki tabak makarnayla bile doymam (DermişimxD) su-annem-gece | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
| Konu: Geri: isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan C.tesi Haz. 20, 2009 3:15 pm | |
| annem kardeşim gece işemesin die su içirmıor [ desem yalan olur ] güçlü-takım-fenerbahçe [ hadi kur bakım cümle ] | |
|
| |
| isteniLen 3 keLimeyi cumLe içinde kuLLan | |
|