| BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE | |
|
+6UltraDisiAslan p_e_r_i_h_a_n bLack anqeL AyşEmre ~Nur Özyrk.ÇGHB! *SawnY* 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Çarş. Haz. 17, 2009 4:53 pm | |
| BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE O gün bütün Nato heyecanlıdır çünkü gelmiş geçmiş en manyak uzaycıları marsa yollayacaklardır.Kim mi bu uzaycılar meraklanmayın tahmininiz üzerine bizemreciyiz halkı bu seferde uzaya parmak atıyor yani bizim tabirimizle burnunu sokuyor.Kızlar üstlerini giymiş vaziyette natocu amcacıkların yanına gelir ve konuşmaya başlarlar. Sevda:LAN natocu musun nesin marsa gitceksiniz demiştiniz bu ne be arıcıların kıyafeti gibi hem bunun bir beden küçüğü yok mu çuvala girmiş kediye benzedim. Zeynep:o büyük değil sevda sen küçüksün=) Sevda :sen kendine bak cadı haha Zeynep:cadı demişken Kübra nerelerde ya Kelebek Kübra:harbiya adaşım nerede Twty:nereleri karıştırıyordur gene kim bilir Ayşe:evet kim bilir hangi deliktedir Şura:ya keşke bende sizinle gelebilseydim ama yaşım küçük diye almıyorlar Pelin:napcan gülüm büyü de gel hadi=) Büşra:aaa bakın işte Kübra orada aa yanında da Nur Nur Kübranın yanında tir tir titremektedirler çünkü uzaya gidecek füzenin tam içinde camdan el sallamaktadırlar Kübra:titreme be korkaklık yapma gelmiş geçmiş en titrek uzaycı olacaksın sonra Nur:Kübra şuan bacaklarımı bağladın o yüzden titriyorum Kübra:napim lan kaçacaksın yoksa haha Perihan:Kübra napıon lan orada Kübra:uçuom periş sende gel Perihan:ne çalıyor be burada Kübra:hee füzenin içine radyo koydum düm tek tek çalıyor Perihan: bu ne be insan müslüm baba çalardı Nur:hayır bence manga rockk Kübra:anam nur coştu Onlar böyle atışırken kızlar biner füze dediğmiiz şeye.Ama şaşırılar çünkü Perihan sitenin içine dantel diziyordur Perihan:hee bi tane de kontrol düğmesine Kübra:Perihan banada yapsaydın giyerdim Herkes güler.. Perihan:ben yaptım elceğizimle insan teşekkür eder. Kızlar devamı sonra…. Kimse devam etmesin bu hikayeyi ben yazacağım | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Çarş. Haz. 17, 2009 4:56 pm | |
| | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Cuma Haz. 19, 2009 10:39 am | |
| Güzel olmuş,benim adım da bir kere geçmişş :22: | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Cuma Haz. 19, 2009 1:35 pm | |
| devam kızlar.... Uzay gemisiyle Mutlu bir sürüş keyfi çıkarırlar kızlar Kübra:heyt bea Ferrari gibi kullanıyorum Ayşe mosmor olmuş bir vaziyette:Kübra midem bulanıyor lütfen azcık yavaş Kübra:tavuk ya bu tamm yavaş olurum O sırada yollarını kaybederler Kübra uzaydan bir roket çevirir ve sorar Kübra:abi bu mars nerelerde ya kaç km kaldı Kimliği belirsiz kişi:300 km daha git ışıklardan sola dön baba tam karşında Kübra:eywallah abi Veee sonunda Marsa gelirler. PerihaN:serin örtüleri çıkarın mangalı İrem:Perihan bir şeyi unuttuk galiba ve çıkarır bizemreciyiz bayrağını boş bulduğu yere diker. Heh şimdi oldu! Ve bizemreciyiz orada piknik yapmaya başlar(hikaye giderek sapıtıyor:D) Cümbür cemaat piknik yapmaya başlarlar ve o da ne arkalarında bir karartı.. Devamı azcık sonra.. :girlhide: | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Cuma Haz. 19, 2009 1:48 pm | |
| Ayhh süperr yaa | |
|
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Cuma Haz. 19, 2009 3:18 pm | |
| | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Cuma Haz. 19, 2009 11:43 pm | |
| | |
|
| |
*SawnY* Admin
| |
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE C.tesi Haz. 20, 2009 5:27 pm | |
| devamini bekliyorum | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Perş. Tem. 09, 2009 9:56 pm | |
| Sevda:LAN natocu musun nesin marsa gitceksiniz demiştiniz bu ne be arıcıların kıyafeti gibi hem bunun bir beden küçüğü yok mu çuvala girmiş kediye benzedim. Zeynep:o büyük değil sevda sen küçüksün=) Sevda :sen kendine bak cadı haha ay koptum ya ne kadar sinirLi birseyim ben Kübra devami nerde bunun yaz cabuuuk | |
|
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Cuma Tem. 10, 2009 1:12 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Cuma Tem. 10, 2009 2:54 pm | |
| bencede ya | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Cuma Tem. 10, 2009 4:32 pm | |
| :komik bu ne yaa daha yeni görüyorum bn accayip süpper olmuş ama :komik | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE C.tesi Tem. 11, 2009 9:56 pm | |
| - ChatLaqxAdmin demiş ki:
- pelinciğim kullanırız canım benim
Perihan dantel örüyonmu gerçekte de dantel değilde önceden başka şeyler örerdim | |
|
| |
BonuSmR[e]m Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1052 Yaş : 30 Nerden : AnKaRa İş/Hobiler : Şımarık , Söz dinLemeyen , Cadı :)) sdsadas Lakap : BonuS'm , Cadıı , Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Cuma Ağus. 14, 2009 3:33 pm | |
| Yha Bune Yha ManyaK BiŞi HayaL KuRmaK Buna DeRim aDaŞım Dewamını iStiyoRuz | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Paz Ağus. 16, 2009 3:04 pm | |
| Arkalarına baktıklarında şok olur kızlar çünkü bu evet bu gelmiş geçmiş en yakışıklı uzaycı(siz bu dediğime inanmayın)MUSTAFA TOPALOĞLU’dur. Perihan:ben içerden bir tane daha sandalye getireyim der ve içeri girer. Sevda:ben böyle manyak bir tip görmedim Zeynep:sevda miğdemi bulandırıyorsun. Kelebek:ayy aşık oldum galiba Kübra(admin olan):delüü len bunlar şit emice gel otur hee parket füzeyi şuraya çok toz yapma ama Feyza:bir tek ajdar eksik ha:D Hep bir ağızdan çikita muz muz muz derler(sapıttık yha) Ayşe:Perihan nerede kaldı ya Pelin.evet bende merak ettim Kübra:dur ben bakayım İpek:biz de gelelim ya Kızlar içeri girdiklerinde şaşırırlar çünkü Perihan temizlik yapmaktadır elinde toz bezi felan ve ağzında da şu türkü: Uzayın önü Boyalı direk Yerden Yere Vurdun sen beni Felek Her uçuşa dayanamaz Bu yürek Ölürümde ayrılamam Fatih ürek Dililiililil Kızlar farkına varmadan halaya başlamışlardı bile ellerinde mendiller bir oyana bir buyana dönmektedirler.ağızlarında kendi uydurdukları saçma türkülerle dönerlerken birden dünyadan bir anons duyarlar.sevgili kızlar yanınıza takviye bir ekip daha gönerilmektedir. Devamı sonra… ismini yazmadıklarım kızmasınlar yazacağım bir dahakinde | |
|
| |
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Paz Ağus. 16, 2009 3:57 pm | |
| deevam canim devam | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Paz Ağus. 16, 2009 6:32 pm | |
| | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Paz Ağus. 16, 2009 6:50 pm | |
| | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Paz Ağus. 16, 2009 7:12 pm | |
| ayy feyza avatarın gene yakıyor çaldım haa haberin olsun devam edeyimmi | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Paz Ağus. 16, 2009 7:50 pm | |
| a aa terbiyesiiiz. annen sana öğretmedimi çalmak günahtır die :ayh: tabikide alabilirsin kısçem. et tabi devam | |
|
| |
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Paz Ağus. 16, 2009 8:30 pm | |
| haydi ya devam | |
|
| |
BonuSmR[e]m Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1052 Yaş : 30 Nerden : AnKaRa İş/Hobiler : Şımarık , Söz dinLemeyen , Cadı :)) sdsadas Lakap : BonuS'm , Cadıı , Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Ptsi Ağus. 17, 2009 1:52 am | |
| | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Ptsi Ağus. 17, 2009 8:51 pm | |
| evet telsizdeki bu söz üzerine şok oluyorlar başka hangi manyaklar buraya onların yanına gelsinki neyse bu suskunluğu ipek bozar ve :ya inanmıyorum ya kimler acaba Perihan:bence yeni üyelerimiz feyza:olabilir de niye beraber yollamadılar admin kübra:adı üstünde yeni üyeler kızamm Feyza:sus len ipek:biliyormusunuz burdan (yani uzaydan)kübraya bir talip çıkmış haha Kübra:sus zilli ya valla yiyeceksin 38 nömra uzay botunu twty:kübra kafasını kırar len İpek:pekmezimi akıtır valla delü kelebek:neyse konumuz bu değil şimdi ben insanları bbile hayal edemiyom len nasıl birşeyler acaba zeynep.etten birşeyler len nolcak sevda:haha kübra iyice uzaylıya bağladı zaten şu elbise üstümde ağırlık yapıyor çıkartır boğarım len sizi İpek:kzıamm gene psikopatamı bağlandın kübra admin:keşkem burada da bakırköy olsaydı der demez kafasına bir taş yer. Mustafa topaloğlu.benim karnım çok aç ya birşeyler yok mu Sevda:zıkkımın peki var yermisin zeynep:tutun len şu deliyi feyza.ağzını bantlayın perihan:ay yazık len yapmayın Kübra admin:periş sende iyice hanım anne oldun len perihan:seni bir eversem tam olcam feyza:onu ben büyük oğluma alcam zeynepide küçüğüne İpek:feyzada oğlandan çok ne var perihan:ee kübrayı isteyen kimmiş kelebek:doçent dr.zekeriya beyaz sevda:anaaam şaşık len o zeynep:şii doğru konuşun şaşık değil şaşı feyza:ne fark var kübra admin.adama herşey serbest bikiniyle mayo kılmak bile sevda:biz kılarken dikizlemek içindir zeynep:adam senii dikizlerken korkar len sevda:öcümüyüm len ben o sırada yeni bir füze yaklaşır yanlarına içlerinden yeni kızlar çıkar... devamı haftaya.. | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE Ptsi Ağus. 17, 2009 10:18 pm | |
| bikiniyle mayo kılmak mı (namaz) nese olabilir böle yazım yanlışları normaldir diyoruz vee geçiyrz bu konuyuu çok gzel olmuş bee. ayy çok heycanlı yerde bitti acaba haftaya neler olucak konşulaaar :güselim: | |
|
| |
| BİZEMRECİYİZ UZAY KEŞFİNDE | |
|