| Roportaj --> EMRE&NUR | |
|
+7UltraDisiAslan p_e_r_i_h_a_n Twty rümeysa *SawnY* ir.em.re5 bLack anqeL 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Roportaj --> EMRE&NUR Salı Ara. 16, 2008 8:16 pm | |
| Adın / Yaşın (doğum tarihin) / Burcun ?Nur / 14 (16 ekim) Terazi Esmer mi / Kumral mı / Sarışın mısın ?Esmer Göz rengin ?Koyu Kahverengi Okul / İş kısaca bahseder misin ?Orta sona gidiyorum Tuttuğun takımFenerbahçe Hobilerin / Fobilerin?Hobim - Photoshop yapmak Fobi - Karanlık, Yükseklik... En büyük takıntın?Müzik dinlemek, Internete girmek ve Test çözmek En büyük hayalin?Emre'nin yanına gitmek ona bi kere olsun sarılabilmek (aslında bi tane yetmez) Giyim tarzın ?Genelde sportif giyinirim bazen deişir Nasıl bir kişiliğe sahipsin ?Genelde ortama uyum saglarım sıkıcı deilim insanları severim En Sevdiğin Renk ?Yeşil ve Pembe Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin?Pop Dinlerim genelde / Demet Akalın, Hadise..Yabancı olarak Hilary Duff En sevdigin şarki hangisi ? Neden ?Şu aralar Ebru Gündeş - Kızıl ve Mavi çok hoşuma gidiyor sözleri ve söyleyiş tarzı En sevdiğin yazar ve kitap ?Adam Fawer Olasılıksız En beğendiğin film ve aktör/aktrist ?Issız Adam çok güzel / Tuğba Büyüküstün Sevdiğin biri varmı / Ona şuan ne söylemek isterdin?Sevdiğim var tabi kimin yok ki / "Beni Farket Artık" Sevdiğin için neleri göze alırsın?İlerde gerçekten çooook seversem tabi oda beni severse herşeyi göze alırım Normal bir günün nasıl geçiyor?Okul / Ev / Yemek / Pc başında baya zamanımı harcıyorum / Varsa ödev / Tv / Uyku Yaşadığın yerden bize bahseder misin? Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın ?Ankara oturuyorum dışarı çıktığımda genelde sevdiğim mağazalara giderim incik boncuk alır geri dönerim tabi bide arkadaşlarda toplanırız Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun?Hiç bana uğramasın Kolay bağışlar mısın ? Hayırr bağışlanacak kişinin kendini affettirmesi lazım Yaptığın en büyük çılgınlık?Evden kaçıp arkadaşlarla Lunaparka gitmem Son zamanlarda en çok duyduğun söz ?Nbr Çocuğun olsa adını ne koyardın ?Çok deişik bir isim olmalı herkesin çocuğundan farklı o zaman gelince araştırırım artık şimdi bişi yok aklımda Evde yokluğunu hissettiğin şey?Ablam Korkuların / özlediklerin / sevdiklerin?Kimsesiz ve Parasız kalmak / Halamı çok özledim / Herkesi çok severim Yapmaktan en çok hoşlandığın şey ?Yüksek seste müzik dinlemek ve bağıra bağıra şarkıyı söylemek (sesim çok güzel olmasada ) Şu an olmasını istediğin birşey?Emre Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ?Emre'nin evi tabi oda orda olcak Yediğin halde ''ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?Abur cubur çok severim ama asla doymam İzlemekten keyif aldığın tv programları?Yemekteyiz, Eskiden Var Mısın Yok musun özellikle Emre geldiğinde çok güzel bir program oldu benim için Hayatta en çok kıymet verdiğin şey?EMRE Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?Bazen ikiside çok ağır basıyo, bazı durumlarda Sevdiğim bazı durumlarda Ailem Aşk herşeyi affeder mi?Hayır Karşı cinste hoşlandığın tip ? Uzun boylu biraz Sarışın Yakışıklı ve iyi kalpli Aşık oldugun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor ?El ele gezmek ve bakışmak Galiba ben Aşk Böceğiyim Hiç birisi için ağladın mı?Hemde çook Benzetildiğin biri varmı?Ablalarıma benzetilirim Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b )Ben hep bir Emre Sitesi bulmak için uğraşıyordum sonunda bu siteyi buldum ve bulduğum içinde çok ama çok mutluyum Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ?Genelde her yerdeyim ama kendi açtığım konulara bakarım Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun / Neden?Daha öncede söledim pc başında çok durduğumu ve genelde sitedeyim bura benim 2. evim oldu adeta Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler?Esin, İrem, Kübr@, Rümeysa, Perihan, İpek, Zeynep, Sen...Böyle devam eder tabi ben herkesle iyi anlaşıyom (yada öyle zannediyom) Forumda seni en fazla üzen olay ?öle bişey yok ama Emre'yle ilgili kötü bir şey olursa üzülüyorum Forumda seni en mutlu eden olay ?Moderatör ve Ayın üyesi olduğumu duymak, Benden imza istemeniz ve Konularıma cevap vermeniz Forum hakkında düşüncelerin neler?Süper bir Forum başka söylenecek bişey yok Bize Zaman Ayirdiqin Için Te$ekkurler...önemli deil | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Salı Ara. 16, 2008 9:14 pm | |
| twty-im bnm walla sni daa da tanımıs oldum cnm yha sndn bnm kadar melekmissin wallah cok tsklr roportaj icn | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Salı Ara. 16, 2008 9:59 pm | |
| nen o arkadaşlara nie beni başa yazmadın :caddı: :komik | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Salı Ara. 16, 2008 10:01 pm | |
| ilk üce girmissin yha sen ona bak bnce sırayla yazmamıstır aklına geleni yazmaıstır | |
|
| |
rümeysa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 31 Nerden : napcaN....yhA... İş/Hobiler : futboll... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Salı Ara. 16, 2008 10:05 pm | |
| ee senide tanıdık artık darısı dierlerinin başına nese hayadm iiki seni tanıdım çok mutku oldm walla | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Çarş. Ara. 17, 2008 3:36 pm | |
| bende mutlu oldum kübra iremin sölediği gibi aklıma geleni yazdımm bakalım daha kimleri tanıcaz | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Çarş. Ara. 17, 2008 3:45 pm | |
| röportaj için teşekkürler tanıştığıma tekrar memnun oldum :girlhide: | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Çarş. Ara. 17, 2008 3:46 pm | |
| cok guzel cnm sgl bu arada nuruda tanimis olduk | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Çarş. Ara. 17, 2008 6:27 pm | |
| nurcum daha yakından tanıdık seni hemşerymişiz bak :komik bu arada kübracım sen yine yazılmışsın (ii anlaşılan ark)ben yokum bileeee nice röportajlara teşşkrler kübracım röportaj için ;) :delirdim: | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Çarş. Ara. 17, 2008 7:18 pm | |
| ağlama nen döverim hee ben seni yzarım kuzum benim :girlhide: bak ceeeee ceee :komik | |
|
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Çarş. Ara. 17, 2008 7:22 pm | |
| | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Çarş. Ara. 17, 2008 11:02 pm | |
| | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Çarş. Ara. 17, 2008 11:14 pm | |
| nese konumuz nurun röportajı süpersin nurr | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Çarş. Ara. 17, 2008 11:59 pm | |
| heee sen yine 3.sün bvna baksna bn 6. yım bn napım :komik | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Perş. Ara. 18, 2008 3:32 pm | |
| hepinizi birinci sıraya nasıl koyuyum ki aklıma gelenleri yazdım gelmeyenlere böyle devam eder dedim feyza alınma lütfen bu arada hemşeriymişiz ben hepinizi çoooooooooooooookk seviyorum ve o soruyu deiştirip hepinizi 1. sıraya koyuyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Perş. Ara. 18, 2008 11:30 pm | |
| hepimiz birinci siraya sigmayiz ki | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Perş. Ara. 18, 2008 11:41 pm | |
| demi yanii | |
|
| |
Twty Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Cuma Ara. 19, 2008 5:32 pm | |
| ben sığdırırım ama çaktırmayın sizde yaa :D :bebişim: | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Cuma Ara. 19, 2008 5:51 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Cuma Ara. 19, 2008 6:09 pm | |
| yok kabul etmiyorum birinci siraya birini koymalisin nur degerimizi anl;ayalim | |
|
| |
Twty Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Cuma Ara. 19, 2008 6:14 pm | |
| aaaaaaaa ama çook zorluyonuz bende hepinizin değeri en yüksekte(tavana değiyo) ben hepinizi çok seviyom :bebişim: | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Cuma Ara. 19, 2008 6:17 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Cuma Ara. 19, 2008 6:20 pm | |
| hyr nur ilk sirada'kine soyle | |
|
| |
Twty Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Cuma Ara. 19, 2008 6:35 pm | |
| söylemiyooooommmmm | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> EMRE&NUR Cuma Ara. 19, 2008 6:39 pm | |
| tmm soylemiyorsan soyleme | |
|
| |
| Roportaj --> EMRE&NUR | |
|