| Roportaj --> ir.em.re5 | |
|
+4ir.em.re5 Twty *SawnY* bLack anqeL 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Roportaj --> ir.em.re5 Salı Ara. 23, 2008 10:25 pm | |
| Adın / Yaşın ( doğum tarihin) / Burcun ? İrem / 13 (19 Haziran 1995) / İkizler
Esmer mi / Kumral mı / Sarışın mısın ? Esmer
Göz rengin ? Yakından koyu kahverengi ama siyah daha çok baskın oluo
Okul / İş kısaca bahseder misin ? 8. sınıfta okuyorum okulu we içindekileri çok sewiyorum
Tuttuğun takım ? Galatasaray
Hobilerin / Fobilerin ? Hobim – Yüzme ve tabi voleybol oynamak Fobim - Tek başıma kalmaktan korkuyorum hep kalabalıkta oluyum istiyorum
En büyük takıntın ? Saçlarım onlarla çok uğraşırım
En büyük hayalin ? İyi bir voleybolcu olmak, Emre'yle tanışmak bol bol konuşmak bi de çok iyi bi Beyin Cerrah'ı olmak
Giyim tarzın ? Daha çok spor tarzı giyiniyorum sporcu olmamın etkisi war ama tarzımı değiştirmekten hoşlanırım ruh halime göre her gün değişiyo
Nasıl bir kişiliğe sahipsin ? Espirili, komik, eğlenceli, neşeli we oynak hiç durmam kopmaya hazırım her an En Sevdiğin Renk ? Mor, gri, siyah we yeşil
Hangi tür müzikten hoşlanırsın / Kimleri dinlersin ? Rock müzik dinlerim genelde ama duygularıma göre değişiyo Emre Aydın'a bayılırım onun dışanda Avril, Teoman Şebnem Ferah fln takılıyorum
En sevdiğin şarki hangisi ? Neden ? Şu aralar Deniz Seki - Sahici şarkısı çok hoşuma gidiyo bitiom diyebilirim çünkü beni anlatio
Yaptığın en büyük çılgınlık ? Anaokulundayken okuldan kaçmaya çalışmıştım bi de antremandan kaçtım Emre hocam için Zeynep anlar
Son zamanlarda en çok duyduğun söz ? Canım yha çok mütevazisin melegim(Nur dio) ne kadar iyisin..Bende seni
Çocuğun olsa adını ne koyardın ? Kız - Neva Erkek - Emre (bayaa bi anlamı war benim için)
Evde yokluğunu hissettiğin şey ? Yok
Korkuların / özlediklerin / sevdiklerin ? Parasız kalmak ailemden uzak olmak / Engin hocamı ve Ilgın’ı çok özledim / Hayatımda herkesi çok sewerim sewmediklerimi almam hayatıma bi kişi hariç Zeynep düşün anlarsın
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey ? Voleybol oynarken en yükseğe sıçrayıp smaç atmak bi de bağıra bağıra Şebnem Ferah'ın Çakıl Taşlarını söylemek Şu an olmasını istediğin birşey ? Tabiki Emree
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Emre ve Arda'nın birlikte olduğu bi yer ikisine de görüyüm diye
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? Yemek pilav we karnıyarık (Emre'de çok sewermiş ) abur cubur tarzında çikolata
İzlemekten keyif aldığın tv programları ? Beyaz Show, Çok Güzel Hareketler Bunlar..
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey ? Ailem, Emre, telefonum ve Pc'im
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli ? Ailem bana ihanet etmediyse tabi ki ailem ki öle bişey yapmaz
Aşk her şeyi affeder mi ? Aslaa affetmez ama bazı şeylerde duygularımıza karşı koyamadığımız için göz yumuyoruz
Karşı cinste hoşlandığın tip ? Sarışın Yeşil weya mavi gözlü fln tabi saçlar çok önemli bide konuşma tarzı war tabi
Aşık oldugun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor ? Konuşmak zaten sewdiğim kişi kafa yapıma uygun olacağı için bol bol konuşur tartışırız bi de onun gözlerine bakmak bi ve el ele gezmek çok romantik bişey yha
Hiç birisi için ağladın mı ? Ewet çok
Benzetildiğin biri varmı ? Görünüş olarak Azra Akın'a benzetilirim saçlarımız aynı gibi davranışlarım düşünce tarzımla Tuğba ablam war ona çok benzetirler
Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) Sürekli bi arayış içersindeyim Emre'yle ilgili we nerdeyse Emre'yle ilgili her siteye üyeyim yani forumu bulmak zor olmadı ama en çok hoşuma giden burası
Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ? Her yerde takılırım Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun / Neden ? Bayaa bi yani olabildiğince çok çünkü burda mutluyum yeni arkadaşlar edindim sanal da olsa insana mutlu olmak için birden fazla neden sunuyor
Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? Herkesle iyi anlaşırım herkesi çok sewiyorum ama Zeynep we Nur! Onların yeri ayrı kimseye anlatamadığım şeyleri anlattım onlara yaşamla ölüm arasındaki çizgiyi benle birlikte çok iyi öğrendiler
Forumda anlaşamadıgın isim / isimler? Yok daha olmadı olacağınıda sanmıyorum
Forumda seni en fazla üzen olay ? Valla olmadı
Forumda seni en mutlu eden olay ? Ben çabuk mutlu olan biriyim her şeye mutlu olabilirim hayattan bunu öğrendim yani her şeyy
Forum hakkında düşüncelerin neler ? Söylenecek o kadar çok şey war ki! Kelimeler yetmez benim bu Forumu anlatmama ama şunu söyleyebilirim süper bir forum çok sewiorum
Bize Zaman Ayırdıqın Için Te$ekkurler... Onemli değil canım asıl ben sana tşkr ederim..
| |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ir.em.re5 Salı Ara. 23, 2008 10:29 pm | |
| teşekkürler kübracım teşekkürler iremcim | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ir.em.re5 Salı Ara. 23, 2008 10:35 pm | |
| irem herşeyini biliyom ama yinede bazı ayrıntıları öğrendim cnm ikinizede ayrı ayrı saoll | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ir.em.re5 Salı Ara. 23, 2008 10:37 pm | |
| önmli diil ayrıca kübra (yani roportajı yapan) bna katlandıın içn bn sana tsk ediom walla cok zor işmis cok uğrastı kübra !! | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ir.em.re5 Çarş. Ara. 24, 2008 12:56 am | |
| rica ederim bu arada saol Kubra (bana Kubu$ deyin o zaman daha ii olur ) | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ir.em.re5 Çarş. Ara. 24, 2008 10:35 am | |
| ikinizede tsk gercekten zor is kubra zoru basardin :D:D:D:D:D | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ir.em.re5 Çarş. Ara. 24, 2008 3:45 pm | |
| | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ir.em.re5 Çarş. Ara. 24, 2008 5:49 pm | |
| teşkkrler kızlar 2nizede çok | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ir.em.re5 Çarş. Ara. 24, 2008 9:29 pm | |
| çok saoln cnm | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ir.em.re5 Çarş. Ara. 24, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
| Roportaj --> ir.em.re5 | |
|