Adın / Yaşın ( doğum tarihin) / Burcun ?Nagihan / 15,5 (10 Mayıs 1993) / Boğa
Esmer mi / Kumral mı / Sarışın mısın ?Kumral ve sarışının ortası. Daha çok kumrala kaçıyor ama..
Göz rengin ?Çok koyu kahverengi. Siyah gibi ama değil, karışık
Okul / İş kısaca bahseder misin ?Okuyorum, malesef..
Zar zor okuyorum valla. Çok tembelimdir açıkcası
Tuttuğun takım ?Fenerbahçe
Hobilerin / Fobilerin ?Hobilerim - Spor !
Özellikle de futbol.. Onun dışında müzik dinlemek, kitap-dergi okumak, arkadaşlarımla konuşmak, gezmek, derste uyumak
, internette takılmak
Fobilerim - Her türlü böcüük
, yükseklik
En büyük takıntın ?Çok fazla takıntılı bir insan olaraktaaan..
Bir işi bitirene kadar uğraşmak, bir şeyi en iyi şekilde yapabilmek için kendini yiyip bitirmek, aynı şarkıyı 95654166... kere dinlemek
En büyük hayalin ?Emre'yi görebilmek
, Psikolog olabilmek
Giyim tarzın / kullandığın parfüm ?Spor tarzda giyinirim "Rahat olayım da gerisi önemli değil" diyenlerdenim.
/ Adidas - Fruity Rhythm kullanıyorum su an
Nasıl bir kişiliğe sahipsin ?Utangaç, çatlak
, inatçı
, tembel, mükemmeliyetçi, bazen aşırı duygusal, anti-romantik
, hazır cevap, kırılgan, alıngan, sabırlı, kararlı, obur
vs.vs.
En Sevdiğin Renk ?Yeşil
Hangi tür müzikten hoşlanırsın / Kimleri dinlersin ?Rock / Şebnem Ferah, Nil Karaibrahimgil, Çilekeş, Duman, Evanescence, Pentagram, Teoman, Zardanadam, Almora, Aylin Aslım, Slipknot, The Veronicas, Aslı, Emre Aydın, Özlem Tekin, Ogün Şanlısoy, Pamela Spence, Pinhani, Yalın, Hayko Cepkin, Manga, Mor ve Ötesi, Nev...
En sevdigin şarki hangisi ? Neden ?Şu sıralar Teoman - Sürpriz / Sözleri beni anlatıyor..
En sevdiğin yazar ve kitap ?Yazar farketmiyor.Kitap; Genç Kızlar (Nihal Yeğinobalı)
En beğendiğin film ve aktör/aktrist ?Sınav / Oğuzhan Yıldız
Sevdiğin biri varmı / Ona suan ne söylemek isterdin ?Var / "Sevmiyorsan, seviyormuş gibi yapma! Benimle ilgilenme, sevmiyorsan! Beni daha fazla üzme!
"
Sevdiğin için neleri göze alırsın ?Herşeyi...
Normal bir günün nasıl geçiyor ?Sabah kalkarım, Hazırlanırım, Sabahın köründe servise binerim, Okula giderim. Ders başlayana kadar o günün ödevlerini yaparım. (Asla evde ödev yapmam
)Okulda çoğu derste uyurum.
Eve gelirim. Arkadaslarla gezeriz. Eve döndüğümde kitap falan okurum. Müzik dinlerim. Zamanım olursa pc'yi açarım, bu siteye girerim.
Sonra tekrar kitap müzik... Sonra da uyurum.
Yaşadığın yerden bize bahseder misin ? Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın ?Sinemaya falan gideriz arkadaşlarla. Ya da tıkınırız.
Pek bi monoton yani...
Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun ?Bazen iyi geliyor... Tek başına olmak, herşeyden uzaklaşmak... Ama genel olarak iğrenç bişey!
Kolay bağışlar mısın ? Bazen evet, bazen hayır...
Ama bağışlasam bile bana yapılan şeyi asla unutmam... Kinciyimdir.
Yaptığın en büyük çılgınlık ?Benim yaşamam çılgınlık.
Son zamanlarda en çok duyduğun söz ?" Ders çalış! "
Çocuğun olsa adını ne koyardın ?Erkek - Emre
Kız - Doğa
Evde yokluğunu hissettiğin şey ?Sevgi...
Korkuların / özlediklerin / sevdiklerin ?Emre'yi asla görememek, sevdiğim insanları kaybetmek, yalnız kalmak, başkalarının benim hakkımda kötü düşünmesi / İlkokul arkadaslarım... / En başta EMRE.. Ayrıca hayatımda olan çoğu kisiyi çoook seviyorumm..
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey ?Emre'nin resimlerine bakmak. Maç izlemek. Evden ve okuldan uzakta, bana karışacak biri olmadan özgürce herhangi birşey yapmak.
Şu an olmasını istediğin birşey ?Emre'nin yanına gidebilmek için bir umut olsa keşke... Keşke hemen yarın Emre'nin yanına gidebilmem için bir ihtimal olsa...
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ?Emre'nin yanııı...
SAMANDIRA
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?Pizzaaa
İzlemekten keyif aldığın tv programları ? Anında Görüntü Show, Beyah Show, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Komedi Dükkanı
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey ?Emre'nin posterleri, resimleri, ve Emre'yle ilgili herşeyim...
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli ?Herşeye rağmen ailem...
Aşk herşeyi affeder mi ?Asla!
Karşı cinste hoşlandığın tip ? Sarışın & renkli gözlü olmasın asla!
Komik, karizma olsun.. Fazla yakışıklı olmasına gerek yok.
Bir de değer bilsin, havalı olmasın.
Aşık oldugun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor ? Onunla olunca herşey güzel olurr...
Hiç birisi için ağladın mı ?Çook...
Benzetildiğin biri varmı ?Annem
Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b )Emre'nin bir videosunun üstünde yazıyordu sitenin ismi, ordan gördüm
Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ?Emre Belözoğlu Hakkında
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun / Neden ?Valla nete girdiğim zaman direk buraya damlıyorum.
/ Çünkü bu siteyi çook seviyorum.
Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler ?Herkeees.
Herkesi çok seviyorum
Forumda anlaşamadıgın isim / isimler?Yok
Forumda seni en fazla üzen olay ?Emre'yle ilgili kötü bir haber görünce üzülürüm. Onun dışında hiç bi şekilde üzücü bir olay yaşamadım.
Forumda seni en mutlu eden olay ?Üyelerin sıcakkanlılığııı!
Forum hakkında düşüncelerin neler ?Diğer siteler gibi değil.. Diğer sitedekiler gibi havalı insanlar yok burada.. Herkes çoook sıcakkanlı.. Herkes & hersey mükemmeell!
Bize Zaman Ayırdıqın Için Te$ekkurler...