| Roportaj --> ..K3L3B3K.. | |
|
+6Twty UltraDisiAslan rümeysa ir.em.re5 *SawnY* bLack anqeL 10 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Perş. Ocak 01, 2009 11:01 pm | |
| Adın / Yaşın ( doğum tarihin) / Burcun ?K übra / 15,5 (5 Şubat) / Kova Esmer mi / Kumral mı / Sarışın mısın ?
Kumral Göz rengin ?
Ela Okul / İş kısaca bahseder misin ?
Tembel bi Lise öqrencisiyim Tuttuğun takım ?Fenerbahçe Hobilerin / Fobilerin ?Hobim - Pc, M üzik Dinlemek, Tv... Fobim - Hayvanlar (sewerim ama dokunamam), Karanlık, Son zamanlarda depremm En büyük takıntın ?Herşeyin en q üzelini yapmaya çalişmam En büyük hayalin ?
Emre'yi Ve Sarp(Levendoqlu)'ı qörmek bide Ana sınıfı öqretmeni olmak Giyim tarzın ?Genelde spor qiyinirim Nasıl bir kişiliğe sahipsin ?
Çok inatçıyımdır Utangaç ama arkadaşlarımın yanında çok konuşurum En Sevdiğin Renk ?
Siyah Hangi tür müzikten hoşlanırsın / Kimleri dinlersin ?
Yabancı m üzik hariç hepsini dinlerim En sevdigin şarki hangisi ? Neden ?
Emre Altuq - Aşk-ı Kıyamet / Sözleri çok hoşuma qidiyo En sevdiğin yazar ve kitap ?
Kitap okumayı sewmem En beğendiğin film ve aktör/aktrist ?
Recep İvedik / Sarp Levendoqlu Sevdiğin biri varmı / Ona suan ne söylemek isterdin ?
Var Tabii "Emre" / Onu Çoo..K Sewiyorum :oops: Sevdiğin için neleri göze alırsın ?
Eqer onu qerçekten çok sewiyosam Herşeyi Normal bir günün nasıl geçiyor ?
Genelde evde Pc başında olurum Yaşadığın yerden bize bahseder misin ? Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın ?
Yaşadıqım yer bence çok sıkıcı, Dışarıya sadece alışveriş için çıkarım bide okula qiderken Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun ?
Zeynep qibi "Benim D ünyam" Kolay bağışlar mısın ?
Duruma baqlı Yaptığın en büyük çılgınlık ?
Yok qaliba Son zamanlarda en çok duyduğun söz ?
" K übraaaa " :suratsız: Çocuğun olsa adını ne koyardın ?
Erkek- Tabiki Emre Kız - Y üsra Evde yokluğunu hissettiğin şey ?
Kuzenim Çok özl üyorum onu Korkuların / özlediklerin / sevdiklerin ?
Karanlık / Arkadaşlarım, Kuzenim,Teyzem.. / Ailem, Emre, Sarp... Yapmaktan en çok hoşlandığın şey ?
Arkadaşlarımla msn'de konuşmak Şu an olmasını istediğin birşey ?
Tabiki "Emre" :girlsigh: Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Türkiye Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?
Patates Kızartması İzlemekten keyif aldığın tv programları ? Beyaz Show, Çok G üzel Hareketler Bunlar, Komedi D ükkanı.. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey ?
Ailem Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli ?
Sewdiqim olmadıqı için (Emre hariç) Ailem Aşk herşeyi affeder mi ?
Hayır Karşı cinste hoşlandığın tip ?
Blmm şöyle olmalı böyle olmalı diye bi takıntım yok Aşık oldugun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor ? Önce bi aşık oluyumda sonra söylerim neler yapmaktan hoşlandıqımı Hiç birisi için ağladın mı ?
Evt ama erkek deqildi Benzetildiğin biri varmı ?
Annem ve Teyzem Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b )
Google Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ?"Emre Belözoqlu Hakkında" Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun / Neden ?
Bayaa bi zaman ayırıyorum / Ç ünk ü eqlenceli ve Emre hakkında herşeyi Burdan öqreniyorum Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler ?Herkez Forumda anlaşamadıgın isim / isimler?
Yok Forumda seni en fazla üzen olay ?
Emre'yle ilqili köt ü haber aldıqımda çok üz ül üyorum Forumda seni en mutlu eden olay ?
Herkezle ii anlaşmam Forum hakkında düşüncelerin neler ?S üper bi Forum..:teytey: Roportaji EMRE&NUR Yapmi$tir..!
En son ..K3L3B3K.. tarafından C.tesi Haz. 13, 2009 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| |
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Perş. Ocak 01, 2009 11:08 pm | |
| saol cnm kim yapmıstı bu roporji snnle ? ela qozleri de pk sewerm | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Perş. Ocak 01, 2009 11:11 pm | |
| hıı prdn nurla yapmssn okumadım o kısmının | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Perş. Ocak 01, 2009 11:12 pm | |
| degmemesi icin napcamki gozlerim kapalimi dolasiyim | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
| |
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
| |
| |
*SawnY* Admin
| |
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Cuma Ocak 02, 2009 12:52 am | |
| he herkeze masallah demeyi ogretiyim | |
|
| |
rümeysa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 31 Nerden : napcaN....yhA... İş/Hobiler : futboll... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Cuma Ocak 02, 2009 1:09 am | |
| | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Cuma Ocak 02, 2009 1:17 am | |
| | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Cuma Ocak 02, 2009 2:40 pm | |
| | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Cuma Ocak 02, 2009 6:49 pm | |
| ben yaptım roportajı hehe :nasılım ben gördüm kübrayı kübrayıııı :grin: | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Cuma Ocak 02, 2009 6:59 pm | |
| | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Cuma Ocak 02, 2009 9:11 pm | |
| - EMRE&NUR demiş ki:
- ben yaptım roportajı hehe :nasılım
ben gördüm kübrayı kübrayıııı :grin: 32 dişini gösterme nur | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Cuma Ocak 02, 2009 9:12 pm | |
| ay valla ikisindede 32 deil 82 dişimde çıkmış | |
|
| |
*SawnY* Admin
| |
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. C.tesi Ocak 03, 2009 12:41 pm | |
| | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. C.tesi Ocak 03, 2009 2:59 pm | |
| muhabbet burda baya guzel gidiyor | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Çarş. Mayıs 20, 2009 9:29 pm | |
| rica ederim perihan biraz qec oLdu qormemisim =) | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. C.tesi Haz. 06, 2009 1:06 am | |
| | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. C.tesi Haz. 06, 2009 11:30 am | |
| Emeğinize sağlık canlarım Röp. sayesinde birbirimizi daha iyi tanıyoruzz :girlsigh: Bu arada ben de gördüm Kübüshün gözlerinii,çok güzel Maşallahh | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Roportaj --> ..K3L3B3K.. Salı Haz. 09, 2009 7:31 pm | |
| | |
|
| |
| Roportaj --> ..K3L3B3K.. | |
|