| Roportaj --> NuR_Emrem | |
|
+6p_e_r_i_h_a_n *Feyza* ÖzerSevda. tuğçeemre AyşEmre bLack anqeL 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 2:41 pm | |
| Adın / Yaşın ( doğum tarihin) / Burcun ? Nur/ 15 (25.03.1994) / Koç
Esmer mi / Kumral mı / Sarışın mısın ? Kumral
Göz rengin ? Ela
Okul / İş kısaca bahseder misin ? 9.sınıfım ve okulumu çok seviyorum..
Tuttuğun takım ? Fenerbahçe
Hobilerin / Fobilerin ? Hobilerim - İngilizce,Site, müzik dinlemek.. Fobilerim - Yükseklik ve yalnızlık
En büyük takıntın ? Etrafın düzensiz olmasına çok sinir olurum
En büyük hayalin ? Tercüman olmak
Giyim tarzın ? Spor
En sevdigin şarki hangisi ? Neden ? Grup 84 - Son mektup / Hoşuma gidiyor
En sevdiğin yazar ve kitap ? Reşat Nuri Güntekin / Şeker Portakalı
En beğendiğin film ve aktör/aktrist ? 120 / Merve Sevi
Sevdiğin biri varmı / Ona suan ne söylemek isterdin? Hatırlamak bile istemiyorum..
Sevdiğin için neleri göze alırsın ? Bilmem..
Normal bir günün nasıl geçiyor ? Okul, ev, Ders..
Yaşadığın yerden bize bahseder misin ? Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın ? Yaşadığım yer küçük sakin bi yer Manisa’nın bi ilçesi.. Dışarı çıktığımda bi cafeye giderim, burada çok gezebileceğim bi yer yok, olduğu kadar geziyorum işte
Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun ? Yalnızlık çok kötü..Allah kimseyi yalnız çaresiz bırakmasın..
Kolay bağışlar mısın ? Asla..Ama çok fazla kızmamışsam bağışlayabilrim..Çok kızmışsam ASLA..
Yaptığın en büyük çılgınlık ? İngilizce dersinden kaçmam..Çok büyük değil belki ama ben İngilizceyi ve İngilizce öğretmenimi çok sevdiğim için çok üzülmüştüm..
Son zamanlarda en çok duyduğun söz ? "19 mayıs çalışması var.." xD
Çocuğun olsa adını ne koyardın ? Kız - İmral Erkek - Emre
Evde yokluğunu hissettiğin şey ? Ablam
Korkuların / özlediklerin / sevdiklerin ? Yalnız Kalmak/ Arkadaşlarım /Bütün insanlar..
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey ? Müzik dinlemek, İngilizce dersine girmek..
Şu an olmasını istediğin birşey ? Emre ve Tuğba
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer? Emre'min yanı
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? Ben her yemek için bunu düşünürüm..xD Ama bi türlü kilo alamıyorum ya
İzlemekten keyif aldığın tv programları ? Var mısın Yok musun..
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey ? Ailem, Dostlarım ,İngilizce öğretmenim, Emre ve Tuğba
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli ? Tabi ki ailem
Aşk herşeyi affeder mi ? Hayır..
Karşı cinste hoşlandığın tip ? Bilmem..xD
Aşık oldugun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor ? Onun yanında olduktan sonra her şey hoşuma gider
Hiç birisi için ağladın mı ? Evet, Malesef..
Benzetildiğin biri varmı ? Ablam
Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) Emre'yle ilgili birşeyler ararken buldum
Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ? Her yere giriyorum.Fark etmiyor..
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun / Neden ? Belli olmuyor..
Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? Tanıdığım herkesi seviyorum..
Forumda anlaşamadıgın isim / isimler? Yokk..Tabi beni sevmeyenler varsa bilemem..
Forumda seni en fazla üzen olay ? Şu anda yok..
Forumda seni en mutlu eden olay ? Forumdaki her şeyi çok sevdiğim için her şey mutlu ediyor..
Forum hakkında düşüncelerin neler ? Çok güzel bi site.Çok seviyorum..Ama inşallah bu site de çok sevdiğim başka bi site gibi olmaz.. | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 2:48 pm | |
| Seni tanıdığıma sevindim,Nurum Kısmetse Kübüsh benle de yapacakk | |
|
| |
tuğçeemre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 204 Yaş : 32 İş/Hobiler : Emremden başkası yalan Lakap : emre aşığı Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 4:35 pm | |
| güzel olmuş thanks kızlar | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 4:57 pm | |
| Tesekkürler Röportaj icin | |
|
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 5:00 pm | |
| | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 5:05 pm | |
| teşekkürler canımcklarım 2nizede :like you: | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 5:08 pm | |
| | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 5:26 pm | |
| | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 5:50 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 5:51 pm | |
| | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 6:22 pm | |
| ingilizce koliğim benimm :bebişim: röp. emeği geçenlere teşşekkürlerr | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Cuma Mayıs 29, 2009 6:24 pm | |
| | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Çarş. Haz. 03, 2009 6:51 pm | |
| diğer site gibi olmz derken neyi kastettin tatlım röportaj için teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Çarş. Haz. 03, 2009 7:28 pm | |
| Ya cnm diğer siteye bişiy olmuştu kimse giremedi siteye.. Ben admindim ben de giremedim..xD | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Çarş. Haz. 03, 2009 7:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> NuR_Emrem Çarş. Haz. 03, 2009 7:38 pm | |
| Bilmiyorum ama çok üzüldüm ya süperdi site.. :oops: | |
|
| |
| Roportaj --> NuR_Emrem | |
|