| en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? | |
|
+5ÖzerSevda. AyşEmre UltraDisiAslan tuğçeemre GONCAA 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
GONCAA Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 38 Nerden : İMKANSIZLIKLARIN OLDUĞU YERDEN İş/Hobiler : EMRE**EMRE**EMRE Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 18, 2009 5:28 am | |
| hadi bakalım kızlar zeynep ve ayşe uğramadan geçmeyin bakk yoksaaaaaa :asabi: :asabi: | |
|
| |
tuğçeemre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 204 Yaş : 32 İş/Hobiler : Emremden başkası yalan Lakap : emre aşığı Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/03/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 18, 2009 7:35 pm | |
| 'gagalayıcı'=çok konuşup insanın beynini yoranlara deniyormuşş | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 18, 2009 8:09 pm | |
| senin icin ugradim gonca abla bana takilan lakaplar : tatli cadi - cadi - bela - tatli bela - deliii - fistik daha sayiyim mi :komik | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:00 pm | |
| Ablam bakk ben de uğradım :bebişim: Bana da uzun kuyruk,aşkimoşk,ayş,canısı,inek gibi lakaplar takıyolarr. İnek lakabına çoookkkk gıcık oluyorum :rrr: çalışkansak öle diyin, yani inek ne alaka??? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:07 pm | |
| burda allahtan oyle demiyorlar :komik | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:37 pm | |
| Arkadaşlarıma takılan lakaplar,bazılarını da duydum;hıyar turşusu,rintintin,toraman,safinaz,piglet,aşk böcüğü :kop: | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Salı Mayıs 19, 2009 9:39 pm | |
| benim LakapLarim cok fazLa neyse yarisini sayim : sevdaLi, DönmezLer, crazy, crazyfish, baLik, FutboL, Lig tv manyagi, Döverim*,FenerkoLik, süüf, SeftaLi (ilk lakabimdi ) .... ve devam ediyor devami sonra | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Salı Mayıs 19, 2009 9:40 pm | |
| sevdama taktigim lakap : ezel sevda anladi | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Salı Mayıs 19, 2009 9:41 pm | |
| Liste kabarık desene benim de hep deişiooXD | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| |
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Salı Mayıs 19, 2009 9:45 pm | |
| canimsin yaaaaaa anliyacagini biliyordum | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
| |
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Perş. Mayıs 21, 2009 4:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Perş. Mayıs 21, 2009 6:27 pm | |
| yaq kizim sevda ezeli unutma :komik | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Perş. Mayıs 21, 2009 6:45 pm | |
| Yaa bi insanın her gün lakabı mı değişir, şimdi de kanatsız melek olduk iyi mii.... :komik | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Perş. Mayıs 21, 2009 6:50 pm | |
| ya kizim o lakap benim lakabimdi | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Cuma Mayıs 22, 2009 1:37 pm | |
| | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| |
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Cuma Mayıs 22, 2009 6:03 pm | |
| ben o lakabı hıc sevmem ben baska bısey buluyum sıze xD meleksız kanatt olsun xD | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Cuma Mayıs 22, 2009 6:06 pm | |
| Meleksiz kanat mı ay çok komik gerçekten.. | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Cuma Mayıs 22, 2009 6:10 pm | |
| Meleksiz kanat mı, olsun bakalımm :grin: | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Cuma Mayıs 22, 2009 8:38 pm | |
| yok bn almiyim ben nurcum | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Cuma Mayıs 22, 2009 9:00 pm | |
| Sen alma zaten benim lakabım oo - kanatsız melek de iyiydi ama olsunn.... | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Cuma Mayıs 22, 2009 10:18 pm | |
| kanatsiz melek iyi kalsin benim lakabim olarak | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? C.tesi Mayıs 23, 2009 1:09 pm | |
| çookkk beklersinn | |
|
| |
| en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? | |
|