| en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? | |
|
+5ÖzerSevda. AyşEmre UltraDisiAslan tuğçeemre GONCAA 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Paz Mayıs 24, 2009 12:48 am | |
| | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Paz Mayıs 24, 2009 9:55 am | |
| Zeynoşum zaten konu komik lakaplar diil mi ama ??? | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Paz Mayıs 24, 2009 11:20 am | |
| oyleeeeeeee ama uyarmasam konu baska yerlere gidecekti ;) | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Paz Mayıs 24, 2009 4:14 pm | |
| Ben komik lakap bilmiyorum ya.. | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Paz Mayıs 24, 2009 4:31 pm | |
| - NuR_Emrem demiş ki:
- Ben komik lakap bilmiyorum ya..
Oyhh kıyamam sana olsun cnm nolcak yaaa... :girlsigh: | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Paz Mayıs 24, 2009 4:33 pm | |
| sana takilan lakaplari yaz sende nur benim yaptigim gibi suanda tatli bela ve fistik cok kullaniliyorr | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Paz Mayıs 24, 2009 4:34 pm | |
| Fıstığı bilmiyorum da tatlı bela çok yerinde olmuşşş yaniii | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Paz Mayıs 24, 2009 4:40 pm | |
| fistik yerinde olmamis ama anlamadim neden bazi kisiler fistik diyor tatli bela tabiki tam yerinde olur | |
|
| |
GONCAA Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 26 Yaş : 38 Nerden : İMKANSIZLIKLARIN OLDUĞU YERDEN İş/Hobiler : EMRE**EMRE**EMRE Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 13/02/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 1:40 am | |
| teşekkürler başımın tatlı belaları lakaplarınızda iyiymiş sizleri seviyorum ayşem ve zeynebim | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 7:55 am | |
| bizde seni seviyoruz gonca ablaaa | |
|
| |
ASLI TÜRKEL
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 36 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 25/05/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 2:35 pm | |
| BEN LİSEDEYKEN ZİYARET DİYE BİR ARKADAŞIM VARDI.ONUN YANINA GİDECEĞİMİZ ZAMAN ZİYARETE GİDİYORUZ DERDİK :kop: | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 2:51 pm | |
| bu aralar sevda mevismi diyorLar | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 5:18 pm | |
| ben ezel diyorum kizim | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 5:25 pm | |
| - GONCAA demiş ki:
- teşekkürler başımın tatlı belaları lakaplarınızda iyiymiş sizleri seviyorum ayşem ve zeynebim
Ben de seni seviyorum ablacımmmm | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 6:36 pm | |
| | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 6:41 pm | |
| Harbiden yaa ezel ezell o neee kızzzlar??? | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Ptsi Mayıs 25, 2009 9:53 pm | |
| bosverinn yaaaa kizim heryerin benziyor | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Çarş. Mayıs 27, 2009 1:04 pm | |
| iyi öyle olsun Fistik :suratsız: evet baska biLdiginiz Lakaplar | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Çarş. Mayıs 27, 2009 2:19 pm | |
| kizim su fistigi birak dedim bana inat mi yapiyorsun yaaaaaa kuzenlen selim abiye birsey diyemiyorum bari sen yapma seytan yuzlu yunan bir kiza derim | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Çarş. Mayıs 27, 2009 3:42 pm | |
| Ya merak ettikk söyleyin işte,nolcakkk | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Çarş. Mayıs 27, 2009 3:56 pm | |
| kizim soylesem olmaz banlanirim | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Çarş. Mayıs 27, 2009 5:27 pm | |
| | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Cuma Mayıs 29, 2009 2:10 pm | |
| İyi söyleme o zaman Konuya dönelim.. :memnun: Pıtırcık ,son zamanlarda ufacık tefecikler için kullanılıyorrr | |
|
| |
| Konu: Geri: en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? Cuma Mayıs 29, 2009 5:06 pm | |
| Ayy pıtırcık çok güzel..xD | |
|
| |
| en komik bildiğiniz isimler ve lakaplar varmıydı? | |
|