| Bizemreciyiz Ramazanda | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Bizemreciyiz Ramazanda Çarş. Eyl. 16, 2009 5:44 pm | |
| BİZEMRECİYİZ RAMAZANDA Evet gördüğünzde yanılmadınız sadece 2 günlük bir hikaye bu.Bizemreciyiz Emrenin ve sürpriz bir ünlünün evine konuk olacak. Bu hikayenin qeleceğini siz belirleyebilirsiniz siz bu hikayede başrol alabilir veya siz yazabilirsiniz.İster yönetin İster oynatın bu sizin hikayeniz olacak.Diğer bizemreciyiz serileri gibi .Yazan yetenekli yönetmen arkadaşlarımız bana pm atsınlar koymadan önce yazdıklarını.Neden pm ile istiyorum Çünkü 4%4 lük birşey olsun istiyorum.Yazamayanalr veya yazdıklarını hikayede bulamayanalr üzülmesin daha bir sürü serimiz vardır.En yakını Bizemreciyiz Byaramda isimli hikayemiz olacaktır.Haydi Ne Duruyorsun Emreci katılsana bize.. | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
Mesaj Sayısı : 2110 Yaş : 30 Nerden : Samandıra'dan..AmeriKa'dan..x3 İş/Hobiler : Pc..! Lakap : FanatıK-EmreJıHıLLcıMeLek Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Ramazanda Çarş. Eyl. 16, 2009 10:09 pm | |
| Ben yazabılırmıyım dıcem ama.. bende dhaa süper yazanlar var | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Ramazanda Çarş. Eyl. 16, 2009 10:50 pm | |
| alındın yazdığın şeyi bana yolla | |
|
| |
DişiKanaryaBüşra Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1037 Yaş : 28 Nerden : bende bilmiyorum :D İş/Hobiler : English translator Lakap : dişi kanarya Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Ramazanda Çarş. Eyl. 16, 2009 10:57 pm | |
| süper olur valla ben bi boş kağıda yazmaya başliim sanada pmden atiim | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Ramazanda Çarş. Eyl. 16, 2009 10:59 pm | |
| evet canlarm Emrenin evine gittiğimz akşamı hepimiz yazcaz ama sürpriz kişinin evine gittiğimizi ben yazcam ayrıca sende alındın büşra yazmaya başla | |
|
| |
BonuSmR[e]m Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1052 Yaş : 30 Nerden : AnKaRa İş/Hobiler : Şımarık , Söz dinLemeyen , Cadı :)) sdsadas Lakap : BonuS'm , Cadıı , Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Ramazanda Perş. Eyl. 17, 2009 4:28 am | |
| Yha Ben YazSam ÇoooK aCaiP oLuR Ben UzaK DuRuuum Sizin YazDıııınız ŞeyLeRi Ben oKuR YoRum YaPaRım xD xD | |
|
| |
*SawnY* Admin
| |
| |
BonuSmR[e]m Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1052 Yaş : 30 Nerden : AnKaRa İş/Hobiler : Şımarık , Söz dinLemeyen , Cadı :)) sdsadas Lakap : BonuS'm , Cadıı , Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Ramazanda Perş. Eyl. 17, 2009 1:02 pm | |
| ÖnCe Sen Yaz Ona qöRe Yazmaya BaŞLıım xD | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Ramazanda Perş. Eyl. 17, 2009 1:37 pm | |
| tamam ben yazmaya başlayayım az sonra gösterimde olacak ona göre devam edin | |
|
| |
BonuSmR[e]m Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Ramazanda Perş. Eyl. 17, 2009 6:27 pm | |
| mmm MeRaK Ettim Kimn Konuqu oLaCaqız xD xD KeSin aRDa qibi YaDa Aziz YıLDıRım qibi | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Ramazanda C.tesi Eyl. 26, 2009 4:33 pm | |
| Bende merak ettim ya | |
|
| |
| Bizemreciyiz Ramazanda | |
|