| Bizemreciyiz Okulda | |
|
+16arda-lincoln MervEmre ir.em.re5 ÖzerSevda. emrekolik UltraDisiAslan Twty ...::EmReKoLiK::... esin&emre rümeysa *Feyza* ^^ßlood^^ p_e_r_i_h_a_n _ipek_ EmRElİf *SawnY* 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Bizemreciyiz Okulda Cuma Ara. 12, 2008 10:55 pm | |
| -_BİZEMRECİYİZ OKULDA_- Okulun efsane sınıfı bizemreciyiz B sınıfı o gün yazılıdan yazılıya gireceği için suskundur.Günlerden pazartesi ve ders matematik.Matematik öğretmeni çok sinirli ve kodunmu oturtan biri olduqu için sıkıysa çalışma durumu vardır.Öğretmenleri Fatih Terim o gün derse geç geleceğini söylemiştir tabi buda bizimkilere biraz olsun zaman vermiştir. Emre’Khßr@ sınıf başkanıdır ve sınıfı zaptedceği yerine iyice coşar deli. Emre’Khßr@:yaa yazılıya çalışan var mı? Ermenin_Prensesi_Fatma:p_e_r_i_h_a_n kesin çalışmıştır(Perihan sınıfın ineklerinden biridir.) Emreci_İpek:avcunu yalarsın Kübra perişin bana sözü var ben oturcam yanında dimi periş P_e_R_i_h_a_n:şeyy bilmemki(küübra sınıf başkanı diye ondan çekinmektedir.) EMRE%NUR:ben geldim arkadaşlar tünaydın herkese bomba gibiyim yazılı süper geçcek Rümeysa:aha bir inek daha geldi nurcum kankam nasılsın iyimisin? EMRE%NUR:iyiyim ama kopya vermem ona göre:P MerVemre:verme bizene rümeysa gel birazda sudeye yağ çekek Rümeysa:arkandayım kanka hıh MerVemre:sude muah muah (sarılır ve öper)nasılsın canım benim EMREKOLİK:iyiyim ama sırnaşma Merve çalış ve kazan nazar etme nolur çalış seninde olur Fatih Terim sınıfa girer. Fatih Terim:kızlar yerlerinize bu lavbalilik cnm cıx cıx cıx evet Kübra kağırları dağır kızım mal mal bakma suratıma Emre’Khßr@:işteşimdi ………. Yedik. Devamı haftaya:D | |
|
| |
EmRElİf Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 31 Nerden : nE BiLeYm İş/Hobiler : EMRE SdEcE EmRE Ruh Halin : Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Ara. 12, 2008 11:04 pm | |
| hEYECANLIYa bENzİyO bEkLİyORuM | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Ara. 12, 2008 11:12 pm | |
| bnde | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 9:09 am | |
| | |
|
| |
^^ßlood^^ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1189 Yaş : 28 Nerden : anqaraaamm İş/Hobiler : futbol fenerbahce Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 2:13 pm | |
| devamını ben yazıyımmı biraz emreyi katalım ama | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 2:17 pm | |
| way be matematik hocamız süper yaa dewamını sabırsızlıkla bekliyrz canm :girlsigh: | |
|
| |
rümeysa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 31 Nerden : napcaN....yhA... İş/Hobiler : futboll... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 2:19 pm | |
| süper gerçekten bekliom dewamını | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 30 Nerden : *Emre'min kalbinden* İş/Hobiler : EMREE!!!!! Lakap : MRS.Belözoğlu :-) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 2:24 pm | |
| bnde bekliorm devamını cnm çk gzl oluyo | |
|
| |
...::EmReKoLiK::... Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 499 Yaş : 31 Nerden : uzaydan :D İş/Hobiler : meşgul moderatör Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 3:29 pm | |
| süper olmuşş yhaa bayıldım devamını bekliorum | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 3:41 pm | |
| bende heyecanla bekliyorum vay be inek oldum bi anda :D | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 3:42 pm | |
| | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| |
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 4:02 pm | |
| ya sabirsizlikla bekliyorum ama bende yokum ya Emrede olsa keske | |
|
| |
emrekolik Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 32 Nerden : ==??GaZiAnTeP==?? İş/Hobiler : öĞrEnCi[aRda Ve eMRe bAspA hObİm yOq bNm OnLaR bAnA YeTiOoO Lakap : ArDaCı_çAtHlAk> Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 5:23 pm | |
| evet ya bende yokum biz neden yokuz yazılıdan 0 alıcaz | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 13, 2008 6:45 pm | |
| evt oysa su ana kadar hic kotu not almadim okulda | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| |
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Paz Ara. 14, 2008 1:08 am | |
| bende istiyorum yaa :D | |
|
| |
^^ßlood^^ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1189 Yaş : 28 Nerden : anqaraaamm İş/Hobiler : futbol fenerbahce Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Paz Ara. 14, 2008 11:03 am | |
| eet devamı sarı kanarya zeynep-emre emrekolik:ayvayı yedik fatih hoca yazılıyı dağıtmış fatih hoca kapıyı acar ve kızlara bu kdr süsleneceğinize erken kalkıp okula gelseydiniz hadi girin içeriye p_e_r_i_h_a_n:hocam şu soruda 2.2yi sormuşunuz ama bn bilmiorum 2.2 kaç oluyo sölesenize fatih hoca:yuh kızım bu sınıfa gelmişin bi çarpım tablosunu ezberlemedinmi emrenin_prensesi_fatma:hocam sessiz olurmusunuz yazılı oluyoruz şurda ondan sona niye böle notlar diosunuzz fatih hoca:tmm kızım tmm (içinden sanki çok yüksek not alıyoda susturuyo beni die gecirir) Emre'Khßr@:hocam yazlıları ne zmn okursunuz fatih hoca:bilmiorum kızım bi gün okurum der ve zil çalar devamı sizden arkadaşlar | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Ptsi Ara. 15, 2008 3:27 pm | |
| süpersn cnm dewam etck arkdas bnde katsn icine | |
|
| |
MervEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 30 Nerden : Dünyanın bi yerinden :P İş/Hobiler : pc oynamak,tv izlemek,müzik dinlemek... Lakap : Shadowy Light Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Ptsi Ara. 15, 2008 3:55 pm | |
| hehe devamı beniim ders bedendir ve beden hocası Aragones.Kızlar hizaya dizilmişler: Aragones:Kızlar bugün size futbolu öğreteceğim.kızlar hep bir ağızdan: -Oleeeeeeeeey Aragones:asıl spriz şimdi geliyo bize çok yakından tanıdığınız iki kişi daa eşlik edecek Periş:Kim Kim Kübra:Aaaaaaa emreee Sude:Yanında Arda da vaaar Kızların hepsi emrenin ve ardanın etrafını sarar imza isterler öperler sonunda Aragones Eeeeh derse dönün artık.Çocuklar ben dersi size bırakıyorum artık bu cadılarla uğraşacak halim kalmadı. Emre:Futbolu ne kadar biliyosunuz kızlar Rmeysa:Çoq ii biliyorus Nur:çook çook çoook Arda:Ne kadar iyi oynadığınızı görmek isterim İpek:Bi maç yapmaya ne dersiniz Arda:Yenilmenis sizi çok üzücek Fatma:Görcez Maç başlar o da ne bir gooooooooooool.Golü atan Nur.Emre İpeke bir faul yapar İpekin canı pek yanmasada kendini yere atar . MervEmre(bunu hiç istemesemde):Ne yaptın sen yaa.Kızı düşürdün. Emre:Bi şey olmaz yaa der ve İpeği kaldırır.Bu sefer golün sahibi Kbra olmak ister ve topu Emreden almak için Emrenin t-shirtün çekiştirir. Emre:Napıyosun sen.Emre kbrayla konuşurken fatma topu çalar ve bir gol daha Arda:Abi şu kızların sözüne bakmasana sen.Seni kendi kötü emellerine alet ediyolar. Fatma:Aaaa sensin kötü emel Rmeysa:Şımarık Şey.Arda kızların kolundan tutar: Tamam kızlar kızmayın şaka yaptım.Kızlar hemen yumuşar derken Arda dan bir goool KIZLAR DEVAMINI GETİRİN :ıslıkıs: | |
|
| |
Twty Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Ptsi Ara. 15, 2008 4:01 pm | |
| vayyy süper :kop: emrenin dahil olması güzel olmuş gol atıyom yha :delirdim: | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Ptsi Ara. 15, 2008 5:21 pm | |
| :komik a aa bak sen şu aragonesin yaptıına (ah canım beniiiimm) süper gidio yaaa ;) dewamını bian önce yazınn lütfennn burda bekliyrz sabırszlkla canıııım a aaaa | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Ptsi Ara. 15, 2008 5:48 pm | |
| | |
|
| |
| Bizemreciyiz Okulda | |
|