| Bizemreciyiz Okulda | |
|
+16arda-lincoln MervEmre ir.em.re5 ÖzerSevda. emrekolik UltraDisiAslan Twty ...::EmReKoLiK::... esin&emre rümeysa *Feyza* ^^ßlood^^ p_e_r_i_h_a_n _ipek_ EmRElİf *SawnY* 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
^^ßlood^^ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1189 Yaş : 28 Nerden : anqaraaamm İş/Hobiler : futbol fenerbahce Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Şub. 13, 2009 3:40 pm | |
| devammmmmm adını yazamadıklarım anlasın bni cnlrmmm
evt gnlerden pzt ilk ders mat fatih hoca emre ve ardayla sınıfa girer tm kızlar öyle bi çığlık atarki sölemeyim en iisi kızlar fatih hocanın snrli gzölerine bakınca susar ve emre=arda görüyomusun yhaaa bzi ne kdr seviolar arda=evt öle bi baksana cığlık atmalarına fatih hoca=emre arda kendi aranısda konuşmayın hade gecin bş bi sıraya kübra=emre sen bnm yanıma otur der ve fatmayı iter fatma=görüyosun emre dimi bni yere düşürdü emre=evet ama ikinizlede oturamıcam bn ardayla oturcmmm fatih hoca=kızlrr yapmayon böle der evet ders başlamıştır fatih hoca çokgenleri anlatıyodur ama dinleyen yoktur ipek=yha kısım bn ardaya ve emreye bakmaktan başka bişe yapamam periş=valla bnde fatih hoca anlatsın dursun hiçkmse dnlemio onu
kızlar en fazla bu kdr yazabildim devamını biri getirsin :bebişim: | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Şub. 13, 2009 5:17 pm | |
| | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Şub. 13, 2009 5:51 pm | |
| O gün bitmektedir ertesi gün kızlar dünün hesabını yapmaktadır. Sema:ya yeni geldim bu yüzden bana şans vermenizi ve emre bir daha geldiğinde benle oturmasını istiyorum Sevda:pışşıkkkk aslında eskiler oturmalıdır Kübra:ahh canım beni kastediyo İpek:pöhhh öhöhöhö gıcık tuttu seni mi nen !! Kübra:evet beğenemedin mi :hıh Perihan:yaa kızlar bir daha gelmeyeceklermiş zaten aramızı bozmayalım Fatma:doğru söylüyorsun kanka MervEmre:kanka rümeysa gel nen biz okulda birilerini sinir edelim Rümeysa:tmm kanka geliyooom Sude:kızlar ne diyorum haftasonu bir kaçamak yapalımmı? Kübra2:disko felanmı kopacağızmı kopkopkop Feyza:bu gene psikopata bağladı biri şunu sustursun tam Kübralık bu (38) Nur:yollasana bir tane Kübra Kübra:tmm sana mı al hooop cuk Nur:ayyy bana değil yaa kafamı patlattın İpek:harbi lan pekmezini akıttın Zeynep:yaa nur gene benim 38 imi sen mi yedin? Esin:Sen üzülme Zeynep sana da yollar İrem:evet bir tane daha hooop cuk yapar Hep birlikte gülmeye başlarlar. Benden bu kadar devamını getiririm Nur geçmiş olsun bu arada::…. | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| |
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Şub. 13, 2009 6:06 pm | |
| şifa niyetine bebeğim | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Şub. 13, 2009 6:22 pm | |
| | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Şub. 13, 2009 10:37 pm | |
| istemiyosan olmaz meleim ağlama | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Şub. 13, 2009 11:24 pm | |
| yha evt bundn snra zynpe 38 yok yetmio o ona 40 ideal bnce | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Şub. 13, 2009 11:26 pm | |
| ya süper olmus allah sükür bende girmisim araya :D sgl kübra | |
|
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Şub. 14, 2009 8:19 pm | |
| | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Şub. 19, 2009 5:28 pm | |
| :süpersin: süpper olmuş saolun kızlarr :varyy: | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
Mesaj Sayısı : 2110 Yaş : 30 Nerden : Samandıra'dan..AmeriKa'dan..x3 İş/Hobiler : Pc..! Lakap : FanatıK-EmreJıHıLLcıMeLek Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Ptsi Haz. 15, 2009 4:02 pm | |
| ben neYim oKulda | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Ptsi Haz. 15, 2009 7:08 pm | |
| cnm bu yazılırken sen yoktun daha aramızda olsaydn keşke :girlsigh: | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
Mesaj Sayısı : 2110 Yaş : 30 Nerden : Samandıra'dan..AmeriKa'dan..x3 İş/Hobiler : Pc..! Lakap : FanatıK-EmreJıHıLLcıMeLek Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Ptsi Haz. 15, 2009 10:35 pm | |
| hm sorun deıL | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Çarş. Haz. 17, 2009 4:52 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Haz. 20, 2009 5:37 pm | |
| devami Okulun son gunu karne dagitimlari var Fatih Hoca : Kizlar hepinize cok iyi haberim var Zeynep : Bu seferde sabriyi mi getirceksiniz hocam Sevda : Hayir hocam sabriyi getirmeyin Roberto Carlosu getirin Zeynep : Pisik Sabriyi getirir bizim Fatih hocamiz FAtih hoca : Kizlar susun bir kimseyi getirmiyorum Kelebek Kubra : Neden yaaaa Roberto carlosu getirin SEvdanin dedigi gibi Kubra : Aynen yaaa Fatma : Evet ben robertoyu cok seviyorum Esin : Ama biz GAlatasaraylilar nefret ediyoruz Twty : ama fenerliler burda daha fazla ondan roberto carlos gelsin Ayse : Ama fatih hoca galatasarayli ondan SAbriyi getirsin Fatih hoca sinirlenir ve Kizlar size susun dedim Kizlar susar Fatih hoca : Hepinizin karnesi cok guzel hepsi peki Sevda : Ne benimde mi Fatih hoca : evet seninde Sevda : ama benim derslerim cok kotu gecmisti Fatih hoca : hayir kizlar ben size gercek notlarinizi soylemedim simarmayin diye Kizlarr hep beraber neden diye bagirir Fatih hoca : cunku derslerinize calismazdiniz o zmn Zeynep : Fatih hoca hakli kizlar Rumeysa : Yagci zeynep Fatih hoca guler ve zeynepe sorar : SAbrinin gelmesini gercketen istiyormusun Zeynep : evet hocam hemde cok FAtih hoca : tmm zeynep senin icin sabriylen konusurum seneye ins. gelir Zeynep : ne seneye mi Fatih hoca : ZEynepcim uzulme belki senin eve geliriz ben ve sabri simdi herkes karnesini almaya gelsin ve evine gitsinnnnn herkes karnesini alir ve eve gider =) | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Haz. 20, 2009 7:45 pm | |
| Güzel olmuş canım, sağol beni de unutmamışsın :bebişim: | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Haz. 20, 2009 7:47 pm | |
| | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Haz. 20, 2009 7:55 pm | |
| bende bi taneyim hıhh :suratsız: | |
|
| |
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Haz. 20, 2009 8:11 pm | |
| ya arkadaslar unuttugum cok kisi var herkesi yazamam ya k.b. | |
|
| |
| Bizemreciyiz Okulda | |
|