| Bizemreciyiz Okulda | |
|
+16arda-lincoln MervEmre ir.em.re5 ÖzerSevda. emrekolik UltraDisiAslan Twty ...::EmReKoLiK::... esin&emre rümeysa *Feyza* ^^ßlood^^ p_e_r_i_h_a_n _ipek_ EmRElİf *SawnY* 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
rümeysa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 31 Nerden : napcaN....yhA... İş/Hobiler : futboll... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/10/08
| |
| |
MervEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 30 Nerden : Dünyanın bi yerinden :P İş/Hobiler : pc oynamak,tv izlemek,müzik dinlemek... Lakap : Shadowy Light Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 4:55 pm | |
| Devamı... ertesi gün sınıfta bir parfüm krizi yaşanmaktadır kübra:öhö öhö öhö rümeysaaaaaaa bu ne beee öhö öhö öhö rümeysa:napalım yani biraz parfüm sıktık suç mu nur:biraz mıı zeynep: e doğaldır emre geliyo bugün sude:ve arda da ipek:neyse ki ben önlemimi aldım der ve gaz maskesini takar sınıf biraz önce parfüm kokusundan bayılırken şimdi gülmekten kopar mervemre kocamaan bir çanta getirir periş:bu ne merve yoksa sen de kıyafetlerini mi getirdin mervemre:hayır cnm sadece biraz bakım merve bu çantayı açtıktan sonra bu çantanını makyaj çantası olduğu anlaşılır herkes içinden bi şeyler alır ve sürmeye başlar.ama bu kargaşa kısa sürer çünkü türkçe dersi öğretmeni semih(şentürk) gelir semih:arkadaşlar bu ne sınıfı resmen güzellik salonuna çevirmişsiniz. irem:ama hocam bugün emreyle arda geliyo semih:emreyle arda kim esin:hocaam bilmiyo musunuz emre belözoğlu ve arda turan yani siz de hiç maç izlemiyosunuz heralde semih:onları biliyorum da siz böle askrlik arkdşı gbi söleyince ben anlamadım.evet nese derse geçiyoruz demeye kalmadan kapı çalar gelenler... | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 4:58 pm | |
| sgl cnm devamini bekliyroum :D | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 5:04 pm | |
| vayyy merve döktürmüşsün kzım süperr acaba gerçektede mi böle bi çantan varda ondan mı esinlendin | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 5:20 pm | |
| ayyyyyyyyyy merve devam et lütfen çok heyecanlı | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 5:55 pm | |
| ew ewt dewamm | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 9:13 pm | |
| evt tam oldu sabride fizik ogretmeni olsun :D:D:D:D | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 9:15 pm | |
| | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 9:27 pm | |
| süpersn cnm nihatta ispanyolca hocası olsn bari | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 9:54 pm | |
| ihii birde isponyolca mı işliycez | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Perş. Ara. 25, 2008 11:03 pm | |
| fazla ders öğrenci usandırır | |
|
| |
rümeysa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 31 Nerden : napcaN....yhA... İş/Hobiler : futboll... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Ara. 26, 2008 1:17 am | |
| ay bide ispanyolca kaldıramam | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Ara. 26, 2008 2:41 pm | |
| wall bnce süper olsur ispanyolca seçmesli ders olarak görek ne olcak snki gır gır samata olur yha eglnce | |
|
| |
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Ara. 26, 2008 7:43 pm | |
| irem sana katiliyorum :D: | |
|
| |
rümeysa Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Ara. 26, 2008 8:43 pm | |
| walla hocasına bağlı | |
|
| |
arda-lincoln Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda Cuma Ara. 26, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 27, 2008 4:27 pm | |
| ewt bnde bkliorm çok güsel :kop: | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 27, 2008 4:43 pm | |
| bnde bekliyorum hemde dört gözle | |
|
| |
^^ßlood^^ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1189 Yaş : 28 Nerden : anqaraaamm İş/Hobiler : futbol fenerbahce Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 27, 2008 5:44 pm | |
| beklemeyin kızlar birazda siz yazın valla yazanların canı cıktı | |
|
| |
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 27, 2008 8:38 pm | |
| semih:onları biliyorum da siz böle askrlik arkdşı gbi söleyince ben anlamadım.evet nese derse geçiyoruz demeye kalmadan kapı çalar gelenler fizik ogretmeni sabri ve beden egitimi hocasi aragonestir Sabri : ozur dilerim hocam dersinizi bolduk ama kotu bir haberimiz var der Semih : buyrun Kizlarin hepsi bir agizdan : Ne oluyor hocam ne kadar kotu bir haber merakta birakmayin bizi der Aragones : sakin olun kizlar anlaticagim herseyi Sabri : Kizlar sikki durun Aragones : sakin uzulmeyin Zeynep : ne oluyor hocam bizi merakta birakmayin Sabri : Sey Emre ve Ardanin cok onemli bir isi cikti bugun gelemezler Aragones : ama haftaya gelecekler Kubra : ama nasil olur bu gercek olamaz Irem : ya olamaz ya neden gelemezler Rumeysa : biz onumuzdeki haftayi nasil bekliyecegiz ARagones : kizlar sakin olun dedim ama Nur : Ama hocam nasil sakin olalim Emre ve Arda gelmiyorlar perihan : evt hocam nasil sakin olalim Sabri : kizlar onumuzdeki hafta gelicekler dedik yapmayin boyle Feyza : ama sabri hocam sabri : amasi mamasi yok aragones : Emre ve Arda onumuzdeki hafta pazartesiden cumaya kadar sizlen olucak tmm mi kizlarin hepsi bir agizdan : OLEYYYYYYYYYYYYY DIYE BAGIRILAR
DEVAMI SIZDEN ARKADASLAR BIRAZ SACMA AM | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 27, 2008 9:58 pm | |
| yok güzelm nie saçma olsun çok güzel ;) teşkkrler çokk | |
|
| |
arda-lincoln Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 27, 2008 9:58 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 27, 2008 10:05 pm | |
| | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz Okulda C.tesi Ara. 27, 2008 11:50 pm | |
| | |
|
| |
| Bizemreciyiz Okulda | |
|