| Bizemreciyiz tatilde | |
|
+12^^ßlood^^ MervEmre D_İ_L_A bengülemre rümeysa emrekolik ...::EmReKoLiK::... *Feyza* esin&emre p_e_r_i_h_a_n _ipek_ *SawnY* 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 15, 2008 3:46 pm | |
| puhaha koptum yaa ne bu böle :D:D:D | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 15, 2008 5:31 pm | |
| çook komik kesin devam etsin | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 30 Nerden : *Emre'min kalbinden* İş/Hobiler : EMREE!!!!! Lakap : MRS.Belözoğlu :-) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 15, 2008 6:31 pm | |
| bncede dvam etsin spr olmuş cnm :kop: :delirdim: | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 15, 2008 6:41 pm | |
| ewt canm çook kaomik kesinlikle dewam etmeliiiiii :kop: | |
|
| |
...::EmReKoLiK::... Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 499 Yaş : 31 Nerden : uzaydan :D İş/Hobiler : meşgul moderatör Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 15, 2008 7:55 pm | |
| süperrr olmuş kübra yha kesilikle devam etmelisin bence cemle kalsın emree yoksa kıyamet kopcak gibiii şahsen ben klendi adıma diyim benden başka birinin yanında kalırsa paralarım onu :komik | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 15, 2008 8:05 pm | |
| (devam arkadaşlar en son kaçışıveriyorlardı)
Kaçışmalarından sonra her biri bir yerde her birini bulana aşk meşk olsun yani
Emre’Khßr@:ayyyy çok tırsıyorum bu ne manyak orman böyle bu ne dingil yer
(o sırada sudenin sesi gelir(Emrekolik))
Emrekolik:Kübraaaaaaaaa ses ver gı neredesin yaa valla çok korkuyorum
Emreci_ipek:sudeee onu boşver ben buradayım (ağacın tepesine çıkmıştır)
Emrekolik:ipek ne o öle yaa bu koku ne?
Emreci_ipek:ne olabilir korkudan……
Emrekolik:anaaam altınamı ettin:S
Emreci_ipek:yok üstüme ettimS
P_e_r_i_h_a_n:bende geldim hoş geldim ipek kızım bu neeeee
Emre’Khßr@:muhahhahahahah bu ne yaaa zuhahahah
(ipek eline çalı çırpı bir şey bulur ve kübrayı kovalamaya başlar karanlıkta onlarda kaybolur)
P_e_r_i_h_a_n:kaldık baş başa sude
Emrekolik:napcanki bana
P_e_r_i_h_a_n:nası napcam?
Emrekolik:sen Perihansın dimi doğru söyle
P_e_r_i_h_a_n:yok nenen tabiî ki ben periş
(o sırada esin&emre’nin sesi duyulur)
Esin&emre:ayyyyy ay ay bu ne ya çok ıssız ortalık sude sen nie ağaca yapışmışsın
P_E_r_i_h_a_n:benden korkuyor…
(ipek kübrayı kovalamaktan yorulmuş dinlenmektedirler)
Emreci_ipek:sen görürüsün biraz dinlenim
Emre’Khßr@:yaya öyle tabi dinlen bi bakalım
Emreci_İpek:bir ses duyuyormusun Kübra
Emre’Khßr@:ne sesi
(der ve ikisi sesin olduğu yere giderler).
Devamı yorumlardan sonra :komik | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 499 Yaş : 31 Nerden : uzaydan :D İş/Hobiler : meşgul moderatör Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 15, 2008 8:29 pm | |
| :komik koptum yhaa harikasın devam | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| |
| |
emrekolik Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 32 Nerden : ==??GaZiAnTeP==?? İş/Hobiler : öĞrEnCi[aRda Ve eMRe bAspA hObİm yOq bNm OnLaR bAnA YeTiOoO Lakap : ArDaCı_çAtHlAk> Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 15, 2008 9:59 pm | |
| süper ya çok komik ama devamını istiyoruz | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 15, 2008 10:36 pm | |
| ayyy bittim resmen sude ben o kadar korkulacak birimiyim | |
|
| |
*SawnY* Admin
| |
| |
esin&emre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 30 Nerden : *Emre'min kalbinden* İş/Hobiler : EMREE!!!!! Lakap : MRS.Belözoğlu :-) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Kas. 16, 2008 12:11 am | |
| cnm yaa bu ne hayal gücü bittim walla :kop: senaryo yazıp bi yerlere ver ii para kazanırsın | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Kas. 16, 2008 12:14 am | |
| hehe xD koptum yaa :komik çok aşırı komik .. | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Kas. 16, 2008 1:35 am | |
| Onlar konuşurken fatih terim namı diğer fato onlara yaklaşmıştır bile birden bağırmasıyla kızlar irkiler Emre’Khßr@:oyyişşşşşşş anammm yüreğime indi. Fatih terim:kim bu ermeyi kaçıran alçaklar Emreci_ipek:valla fato amca ayy yani fatih amca ben değilim hep bu Kübra Emre’Khßr@:neeeeee ilk baş sen demedinmi yaw hep böylemi olur be hep be hep ben Rümeysa:tamam tartışmayın ben kaçırdım Emre’Khßr@:vayy yigidim menim koçum yürü be Emreci_ipek:yürü rümeysa arkandayız desekte inanma Fatih terim:kesin lannn kesin böyle önemli iyi futbolcuyu kaçırmaya nasıl tenezzül edersiniz nalçaklar Emre’Khßr@:hadi len züğürt hem tokatla ermeyi hemde sahiplen krooooooo (ipek kübrayı cimcikler kızım dalacak sana bende kurtarmam haa Emre’Khßr@:o belli zaten bu daldımı bir daha çıkmaz yaw dimi Prns Cem:abla çorabımı çıkarimmi Emre’Khßr@:yok oğlum bunlar şimdi bomba imha uzmanlarıyla gelmişlerdir Gerçi ne güsel olur imha olursun cem zuhahahaha MervEmre:emre emre emre beni böyle bırakıp gidemezsin hem unuttunmu o güzel nağmelerimizi şarkımızı bir dudaktan fato bir yanaktan fato bir gıdıktan fato (o sırada nerden çıktıysa artık ajdar çıkar nanelerle birlikte) Ajdar:işte aradığım güzel sesli ajdariye MervEmre:hönk güsel sesli yetse ajdariye ne lan Emre’Khßr@:ruh ikizini sonunda buldun Merve (gene herhangi bir delikten kuşum aydın çıkar) Kuşum aydın:ayolll kuşum işte benim kadınım Emre’Khßr@:höst manyak ben kim sen kim delimisin nesin yaw senle Bülent Ersoy bilem evlenmez.. (devamı yorumlardan sonra) | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Kas. 16, 2008 1:36 am | |
| not fatih terimden ajdardan kuşum aydından özür dileriz | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Kas. 16, 2008 1:37 am | |
| hehe allahm ya çatlıcm gülmekten yaknda :D | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Kas. 16, 2008 11:39 am | |
| | |
|
| |
rümeysa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 31 Nerden : napcaN....yhA... İş/Hobiler : futboll... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Kas. 16, 2008 3:05 pm | |
| yha süpersin kübra yhaa bittm walla ne hayal gücü warmış sende harcanıosn yhaniiii... | |
|
| |
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Kas. 16, 2008 4:40 pm | |
| ayh koptum yhaaa ajdar ve kuşum aydın fikri süper olmuşşş çok yaratıcısın devamı büyük bi meraklan bekliorum :komik | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Kas. 16, 2008 5:29 pm | |
| :komik :komik :komik diicek bişi bulamıyrm | |
|
| |
bengülemre Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Kas. 17, 2008 1:30 pm | |
| yaa hani biz aşk olsun ama çok beğendimmmmmmm bıhıhıhıyyyyyyyy | |
|
| |
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Perş. Kas. 20, 2008 5:24 pm | |
| ee hani devamını yazmamışsın beklliorum | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Perş. Kas. 20, 2008 6:35 pm | |
| ewt yani kübracım bnde arada bikez geçtim soradan kalboldum ortalardan farkıma bile wrmıysunuz | |
|
| |
D_İ_L_A Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 83 Yaş : 30 Nerden : istanbul İş/Hobiler : öğrenci bizemreciyiz.yetkinforum.com takılmak Lakap : sarışın (: Ruh Halin : Kayıt tarihi : 19/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Perş. Kas. 20, 2008 7:12 pm | |
| çok süper OLMUŞ yhaaa..... : :süpersin: | |
|
| |
| Bizemreciyiz tatilde | |
|