| Bizemreciyiz tatilde | |
|
+12^^ßlood^^ MervEmre D_İ_L_A bengülemre rümeysa emrekolik ...::EmReKoLiK::... *Feyza* esin&emre p_e_r_i_h_a_n _ipek_ *SawnY* 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
esin&emre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 30 Nerden : *Emre'min kalbinden* İş/Hobiler : EMREE!!!!! Lakap : MRS.Belözoğlu :-) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Perş. Kas. 20, 2008 8:07 pm | |
| ewet cnm spr gülüorm okurken allahda seni güldürsün walla :komik | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Cuma Kas. 21, 2008 9:39 pm | |
| Ajdar Merveemre'ye kuşum aydın Emre'khbra'ya bakmaktadır hayran hayran.. Emre ise olan biteni izlemekte.. O da ne arkadan birisi geliyor nerdende almış haberi hemen..Tuğbaa!!!. Bizim kızlar panik yaparlar. Kimisi korkmakta. kimisi ya Emreyi görürse we götürse düşüncesinde.. Veee o an! Tuğba geldi tabii bizim delüler dururmu hepsi Tuğbanın üstüne yürüyorlar Tuğba ‘nın gözü korktu tabi we arkasına bakmadan koşmaya başladı.. Emreciimizde yazık bağırmaya sesini duyurmaya çalışıo ama ne gören war ne duyan.. Kübra: kızlar bırakın gitsin heheheheh İpek:tühh bee kaçırdık elimizden Fatih hocayı unuttuk yaa nerde o! A aa yok oda Tuğbanın gazına gelip kaçtı mı naptı Feyza: kızlar yaa ermenin elini kolunu ağzı bağladık ya canı çok acırsa Kızların hepsi emrenin yanına koşar Emre çok üzgündür Emre:Tuğba beni burada bırakıp nasıl kaçar. Die kendi kendine söylenir..Oda nee Aragones.. Aragones: Emreee!! Emre!! Herkes antremanda seni bekliyor nerdesiiiin!:d (söylediklerinn türkçesi tabi) Ama Emre buradayım die bağıracağı koşacağı yerde ööle bakar bizim kızlara.. KIZLAR BU KADAR UYDURABİLDİM | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Cuma Kas. 21, 2008 9:42 pm | |
| ayyy zuhahahaha valla süppersin feyza hani sninde hayal gücün fena değil :delirdim: | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Cuma Kas. 21, 2008 9:45 pm | |
| rica canım zewkti bu kadar yazabldm ama teşşkürler ;) | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Cuma Kas. 21, 2008 9:58 pm | |
| Sonra ise emre artık Müslüm baba şarkılarına dalmıştır o ağaç senin bu ağaç benim maymun gibim dolaşır.Eski dönemlerin mecnununu hatırlatmaktadır. Emre’Khßr@:Zati sana göre değildi takma kafana aramızda kalsın sümüklünün tekiydi. Sarı_kanarya:Evet yaa o ne öyle ezilmiş büzülmüş şalgım şulgum ben sana daha güzellerini bulurum (Aslında kendi kafasında kendisi vardır çakalın) Emreci_İpek:Ona Fatma annemiz karar vercek Sizler değil:P (yaw bu ipek tam bir psikopat) Rümeysa:ee şimdi napcaz aragones dede bekliyor maazallah(içinden inşallah)kalp krizi geçirecek Bengülemre:evet yaa biri şunu şu dereye bırakıversin belki başka bulan enayi olur:D Emre’Khßr@:nerdeeeee onu bulan tek enayi biziz sanki emre olminca adama bişi oluyor niye peşinden geliyorki:S Emrekolik:evet yaa niye geliyor bir çakımlık canı avr zati onuda ben alcam Emre Belözoğlu:ahhh le yar yar yine başımda sevda ah le yar yarrrrr geceler dumanında ah le yar yar bir parçacık canım kaldı onuda sn al Emre’Khßr@:tüh tüh zavallı bunuda yitirdik:D Esin&emre:bakın kızlar kim geliyor (bizemreciyiz fan kızları aaaaaa diye ağzı açık ayran budalası gibi kalırlar:D)zuhaahhaha devamı *parmaktan sonra:D | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Cuma Kas. 21, 2008 10:01 pm | |
| :komik kübra sen waryaaa :delirdim: | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Cuma Kas. 21, 2008 11:34 pm | |
| manyak oluo yaa hehehehe :D | |
|
| |
rümeysa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 31 Nerden : napcaN....yhA... İş/Hobiler : futboll... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 22, 2008 1:23 am | |
| süpersin yha | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 22, 2008 9:15 am | |
| devam et kübra bi de bn nerde kaldım | |
|
| |
...::EmReKoLiK::... Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 499 Yaş : 31 Nerden : uzaydan :D İş/Hobiler : meşgul moderatör Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 22, 2008 2:37 pm | |
| y ye yen yeni yeni b yeni bö yeni böl yeni bölü yeni bölüm yeni bölüm i yeni bölüm is yeni bölüm ist yeni bölüm iste yeni bölüm ister yeni bölüm isteri yeni bölüm isteriz !
:komik | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Kas. 22, 2008 3:35 pm | |
| - ...::EmReKoLiK::... demiş ki:
- y
ye yen yeni yeni b yeni bö yeni böl yeni bölü yeni bölüm yeni bölüm i yeni bölüm is yeni bölüm ist yeni bölüm iste yeni bölüm ister yeni bölüm isteri yeni bölüm isteriz ! katılıyorum
:komik | |
|
| |
MervEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 30 Nerden : Dünyanın bi yerinden :P İş/Hobiler : pc oynamak,tv izlemek,müzik dinlemek... Lakap : Shadowy Light Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Kas. 24, 2008 5:21 pm | |
| | |
|
| |
emrekolik Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 32 Nerden : ==??GaZiAnTeP==?? İş/Hobiler : öĞrEnCi[aRda Ve eMRe bAspA hObİm yOq bNm OnLaR bAnA YeTiOoO Lakap : ArDaCı_çAtHlAk> Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Kas. 24, 2008 9:33 pm | |
| :delirdim: süperler ya koptum | |
|
| |
emrekolik Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 32 Nerden : ==??GaZiAnTeP==?? İş/Hobiler : öĞrEnCi[aRda Ve eMRe bAspA hObİm yOq bNm OnLaR bAnA YeTiOoO Lakap : ArDaCı_çAtHlAk> Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Kas. 24, 2008 10:51 pm | |
| ama devamını bizi çatlatmadan göndersen çok iyi olcak cnmmm | |
|
| |
^^ßlood^^ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1189 Yaş : 28 Nerden : anqaraaamm İş/Hobiler : futbol fenerbahce Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Salı Kas. 25, 2008 4:46 pm | |
| süfee bişi olmuş yha ben anca şimdi okuyabildiğim için biraz abaz kaçtı | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 30 Nerden : *Emre'min kalbinden* İş/Hobiler : EMREE!!!!! Lakap : MRS.Belözoğlu :-) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Salı Kas. 25, 2008 7:27 pm | |
| | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Çarş. Kas. 26, 2008 1:07 pm | |
| yardım edecek biriyokmu??yaaa yardımcı istiyom | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Çarş. Kas. 26, 2008 5:19 pm | |
| A aa oda ne Emre2!!! Gelir gelmez ben Emrenin ikiz kardeşim dio. nasıl olur! ikiz kardeşi warmışş.. Herkes çok şaşkın. Adı bilinmeyen ikiz kardeş (X): Ermeyi bırakın beni alın Dio fakat bu durumdan Emrennde haberi yok Emrede çok şaşkın Emre: hyr benm ikiz kardeşim filn yok yalan söylüo bu sahtekar İkiz kardeşi olduunu iddia eden kişi Emreye kaş göz yapıyor. Fakat Emre anlamıyor. Olayın aslı: bu bi tezgah Emrenin kurtarılması için hazırlanmış bi oyun.ona benzeyen ise kardeşi bırak Emrenin hayatında görmemiş olduğu biri. Ee insanlar çift yaratılmışlar.:d Ama kızlar çok ısrarlı Emreyi bırakmamaya. Zaten Emrede (yazık yaa) bi yandan tuğbanın şaşkınlığında bi yandan bu ortaya çıkan kişinin | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Çarş. Kas. 26, 2008 5:20 pm | |
| kızlar biraz saçma olmuş olablr kusura bakmayın tmm :girlsigh: | |
|
| |
*SawnY* Admin
| |
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Çarş. Kas. 26, 2008 8:07 pm | |
| ya bu kadar yazabildim canım yaa ama gerçekten güzel diosan çok sewindim :delirdim: | |
|
| |
MervEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 566 Yaş : 30 Nerden : Dünyanın bi yerinden :P İş/Hobiler : pc oynamak,tv izlemek,müzik dinlemek... Lakap : Shadowy Light Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 22/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Ara. 01, 2008 3:11 pm | |
| devamını ben getirmek istiyorum öhö öhö müsadenisle Herkes aynı anda:İkis miii (X):evet ikiz emreyi bırakın beni alın İpek:ooldu canım başka? Emre’Khßr@:Emreyi bırakmayız tamam mı MervEmre:Evet bırakmayız Ermenin_Prensesi_Fatma:Oğluşumu seninle değişmem ben ...::EmReKoLiK::...Kızlar bu sahtekar bizi kandırıyo(eline bir odun alarak)en iyisi dövelim Esin&emre:Evet dövelim (X):Tamam tamam siz ne laf anlamaz şeylersiniz.Ben emrenin ikiz kardeşi filan deelim D_İ_L_A:Kimsin ya! (X) yüzündeki maskeyi çıkarır o da ne Arda.Kızlar hep bir ağızdan: Ardaaa Rümeysa:Kızlar yeni bi esir dahaa Feyza:Aaa evet evet gel buraya. Arda Emrenin yanına koşar. Arda:Oğlum bunlar deli resmen hemen bu adadan kaçmalıyız. Emre:Sıkıysa kaç... Hava kararır.Aragones ve Fatih Terim Kaçmıştır.Gece olunca centilmen beyler(Arda ve Emre)Odun parçalarını yakmıştır.Herkes ateşin etrafına dizilr. MervEmre:Kızlar sizde kokuyu alıyo musunuz? Emre’Khßr@:Neyi çorap kokusunu mu? MervEmre:Hayır bu başka bi koku Esin:evet yaa sucuk kokuyo Devamı gelicek | |
|
| |
MervEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Ara. 01, 2008 3:38 pm | |
| İpek:aa ben getirmiştim bunu yaa.(açarlar ve onu yerler) Rümeysa:Kızlar şuna bakın Emre’Khßr@:Bu Feyza:Tuğbaa Emre:Sonunda Tuğba Tuğba:Seni burda bırakıcağımı mı sandın Arda:Abi be gel burda kalalım baksana çok cici kızlar var Kızlar hep bir ağızdan:sağol ardaa Tuğba:Emre kalmıycaksın demi Emre:ımm Periş:Hayır kalcak sana noluyo yaa Dila:Evet kalcak Emrekolik:Kıslar ikinci kez kaçıramayız.(Emre’Khßr@ gizlice arkadan tuğbayı ipe bağlar) Tuğbayı dövmeye kalkarlarken emre olaya müdale eder: Kızlar bu yaptıklarınz çok saçma beni seviyosanız mutluluğumu da istiyosunuz demektir ben böyle mutluyum.Ama siz benim mutluluğuma engel oluyorsunuz.Bırakın bizi gidelim. Kızlar çaresizce tuğbayı çözerler.sonra emreyle tuğba gidecekken emre bizim onu gerçekten sevdiğimizi anlar ve gitmekten vazgeçer uçaksa kalkmış tuğbayı da istanbula götürmeye yol almıştır.Asıl macera şimdi başlar çünkü adada kalmışlardır | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Ara. 01, 2008 4:28 pm | |
| anaaaaaaaaam arda da gelmiş tam olmuş devam et ya çok merak ettim | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Ara. 01, 2008 5:11 pm | |
| bncede cnm heyecan katmışsın baya devamını merak ediyorum | |
|
| |
| Bizemreciyiz tatilde | |
|