| Bizemreciyiz tatilde | |
|
+12^^ßlood^^ MervEmre D_İ_L_A bengülemre rümeysa emrekolik ...::EmReKoLiK::... *Feyza* esin&emre p_e_r_i_h_a_n _ipek_ *SawnY* 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Ara. 01, 2008 5:18 pm | |
| süpersn merwecim dewamını çok geciktrme lütfen :kop: ;) | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
rümeysa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 31 Nerden : napcaN....yhA... İş/Hobiler : futboll... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Ara. 01, 2008 8:32 pm | |
| | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Ara. 01, 2008 8:38 pm | |
| off ardann glmsi süper olmş :D | |
|
| |
emrekolik Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 32 Nerden : ==??GaZiAnTeP==?? İş/Hobiler : öĞrEnCi[aRda Ve eMRe bAspA hObİm yOq bNm OnLaR bAnA YeTiOoO Lakap : ArDaCı_çAtHlAk> Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Ptsi Ara. 01, 2008 9:15 pm | |
| evet çok güzel ya devamıııı | |
|
| |
^^ßlood^^ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1189 Yaş : 28 Nerden : anqaraaamm İş/Hobiler : futbol fenerbahce Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde C.tesi Ara. 06, 2008 11:14 am | |
| hade devamda benden olsun emre=kızlar sizden ayrılmak istemedim siz bni cok sewiosunuz kızlar hep bir ağızdan evet die bağırır ve emrenin üzerine çullanırlar emreci_ipek=yha şunun tatlılığına bak yha yirim seni arda=ayıp oluyo ama bizde insanız bizde öpücük isteriz die bağırır kızlar ikisindende vazgecmeyeceği için emre veardayı yan yana oturtturup üzerine atlarlar Emrenin_Prensesi_Fatma=böle gelmiş böle geçer bu dünya .... Emre’Khßr@ eet bundan sona hep böle ve bi ses gelirr oda ne EMREKOLİK=bu bu yuoksa bir gemimi emre arda=oley kurtuldukkkk herkez bu yaşamdan bıkmıştır ve herkez evini ailesini özlemiştir ve gemiye binip türkiyeye giderler Emrenin_Prensesi_Fatma=hade arkadaşlar ben gdiyorum yolum uzun size ii günler emre fanları emre ve arda hoşcakal fatma der ve herkez evinee
off yazmaya calıştım ama olmadı yhaa dimii | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Ara. 07, 2008 2:53 pm | |
| sglun cok guzel ya koptum gulmekten | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 30 Nerden : *Emre'min kalbinden* İş/Hobiler : EMREE!!!!! Lakap : MRS.Belözoğlu :-) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Ara. 07, 2008 8:54 pm | |
| bnce gzl olmuş cnm ama final mi oldu şimdi bu???? | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Ara. 07, 2008 10:08 pm | |
| - Emrenin_Prensesi_Fatma demiş ki:
- hade devamda benden olsun
emre=kızlar sizden ayrılmak istemedim siz bni cok sewiosunuz kızlar hep bir ağızdan evet die bağırır ve emrenin üzerine çullanırlar emreci_ipek=yha şunun tatlılığına bak yha yirim seni arda=ayıp oluyo ama bizde insanız bizde öpücük isteriz die bağırır kızlar ikisindende vazgecmeyeceği için emre veardayı yan yana oturtturup üzerine atlarlar Emrenin_Prensesi_Fatma=böle gelmiş böle geçer bu dünya .... Emre’Khßr@ eet bundan sona hep böle ve bi ses gelirr oda ne EMREKOLİK=bu bu yuoksa bir gemimi emre arda=oley kurtuldukkkk herkez bu yaşamdan bıkmıştır ve herkez evini ailesini özlemiştir ve gemiye binip türkiyeye giderler Emrenin_Prensesi_Fatma=hade arkadaşlar ben gdiyorum yolum uzun size ii günler emre fanları emre ve arda hoşcakal fatma der ve herkez evinee
off yazmaya calıştım ama olmadı yhaa dimii Evineeeee qidemezler vışş babo oda ne mezdeke havası tabii bunu gören kızlar deli sürüsü gibi başlarla marifetlerini ortaya koymaya sanki koca adayı arıyorlar:P Tabibu arada emre ve arda da cennette hissederler kendilerini fakar öyle olurmu bizim Munzur ipek tutar ardaya bir bez bağlar kalçasına sıkıysa oynasın adam bende olsam bende oynamam başlar arda oooooooooooo ne zenqin madenler varmış ardada Allah bağışlasın sahibine Emreci_İpek:salla salla salla ardam salla oh oh maşallah yavruya baq:D Emre’Khßr@:ayol kız arda sen neymişsin böyle senin başını bağlamamız lazım Cansu:eed yaa böyle kalırsa çürüyecek böyle yetenek valla tansağtürktengüsel kıvırıyor:D Rümeysa:yaa evet aşkom Cansu haklısın oh oh ohhhh Uzaklardan bir ses gelir ala alla bu seferde zeybek çıkar emre kabadayı gibi sahneye hayda bre maşallah bune beaaa başlar bir uzun havaya dilililililil Emrenin_Prensesi_Fatma:Valla emre sen buralarda harcanıyosun seni unkapanına yollayalım yahuuu MervEmre:buradannnn bir atlı geldi geçti devam emreee dilililil Devamı reklamlardan sonra…. :teytey: | |
|
| |
rümeysa Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 494 Yaş : 31 Nerden : napcaN....yhA... İş/Hobiler : futboll... Ruh Halin : Kayıt tarihi : 18/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Paz Ara. 07, 2008 10:29 pm | |
| wuuuwwww süper yha emreme baq sen kabadayım bnm:) | |
|
| |
*SawnY* Admin
| |
| |
^^ßlood^^ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1189 Yaş : 28 Nerden : anqaraaamm İş/Hobiler : futbol fenerbahce Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Salı Ara. 09, 2008 6:35 pm | |
| süfe bişi olmuşta emreye kıraoluk yakışmaz yha | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Salı Ara. 09, 2008 10:00 pm | |
| | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Çarş. Ara. 10, 2008 12:49 pm | |
| süpperrrr | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Çarş. Ara. 10, 2008 1:33 pm | |
| devam süper yha devam kübra ama beni de kat olur mu??? | |
|
| |
emrekolik Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 134 Yaş : 32 Nerden : ==??GaZiAnTeP==?? İş/Hobiler : öĞrEnCi[aRda Ve eMRe bAspA hObİm yOq bNm OnLaR bAnA YeTiOoO Lakap : ArDaCı_çAtHlAk> Ruh Halin : Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Çarş. Ara. 10, 2008 1:52 pm | |
| | |
|
| |
...::EmReKoLiK::... Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 499 Yaş : 31 Nerden : uzaydan :D İş/Hobiler : meşgul moderatör Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Çarş. Ara. 10, 2008 6:23 pm | |
| bende istiorum benide yazınn süper olmuşşşşş devamm | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Perş. Ara. 11, 2008 8:07 pm | |
| dewamını istiorum yha bni de katın | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Perş. Ara. 11, 2008 8:09 pm | |
| evet ya artık beni de katan yok :oops: | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Perş. Ara. 11, 2008 10:16 pm | |
| benide katın diyenler sizler bizemreciyiz okulda ya dahilsiniz çünkü bu bitti... | |
|
| |
rümeysa Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Perş. Ara. 11, 2008 10:30 pm | |
| aa hadi yha bitti mi | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Cuma Ara. 12, 2008 12:16 am | |
| kübra :komik ayy aman bune yaa | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Cuma Ara. 12, 2008 10:45 am | |
| | |
|
| |
EmRElİf Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 31 Nerden : nE BiLeYm İş/Hobiler : EMRE SdEcE EmRE Ruh Halin : Kayıt tarihi : 12/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz tatilde Cuma Ara. 12, 2008 9:22 pm | |
| HaRiKa OlMus CaNIm SAğOL BiDE OkUL FaLaN YaPSAN | |
|
| |
| Bizemreciyiz tatilde | |
|