| Roportaj --> sarı kanarya | |
|
+5*SawnY* *Feyza* Twty UltraDisiAslan bLack anqeL 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Roportaj --> sarı kanarya Paz Ocak 11, 2009 5:16 pm | |
| Adın / Yaşın ( doğum tarihin) / Burcun ? Feyza / 17 (21.10.1992) / Terazi
Esmer mi / Kumral mı / Sarışın mısın ? Sarışın
Göz rengin ? Kahverengi
Okul / İş kısaca bahseder misin ? Anadolu İmam Hatip Lisesi 3. Sınıfa gidiyorum
Tuttuğun takım ? Fenerbahçe
Hobilerin / Fobilerin ? Hobilerim - Müzik dinlemek, Tv izlemek, Pc başında saatlerce oturmak Fobilerim - Karanlık
En büyük takıntın ? Önümde sayılı sıralı bişeyler warsa saymadan duramam defalarca sayarım
En büyük hayalin ? Bi gün Fenerbahçe maçına gitmek ve Emre'yle konuşabilmek we çok ii yerlere gelmek iş olarak
Giyim tarzın ? Spor giyinmeye çalışıyorum rahat olmam için. Ama yerine göre değişir tabi bazen çok kokoş bişi olabiliyorum
Nasıl bir kişiliğe sahipsin ? Çok neşeliyimdir Yanımdaki kişi mesela çok üzgün morali bozuksa 2 dakikalık işi war bence hemen neşelenir filan Bi de sewilen biriyimdir çewremde
En Sevdiğin Renk ? Pembeee Bayılırım pembe rengine. Pembe giyinenlerede ayrı bi sempati duymuşumdur hep Hangi tür müzikten hoşlanırsın / Kimleri dinlersin ? Pop / Genelde Serdar Ortaç dinlerim favorim diyebilirim, daha sonra Gülben Ergen, Demet Akalın... Rock olarakta Emre Aydın dinlerim
En sevdigin şarki hangisi ? Neden ? Serdar Ortaç - Ayrılmam, dinleye dinleye şarkıyı eskittim ama hala çok sewiyorum çünkü müziğini ve sözlerini çok beğeniyorum
En sevdiğin yazar ve kitap ? Çok kitap okuyan birisi diğilim aslında ama Aşk-ı Memnu - Halit Ziya Uşaklıgil filminide hiç kaçırmam
En beğendiğin film ve aktör/aktrist ? Testere Herhes şimdi bana:oda ne: böle bakıyodur ama bence süper bi senaryo bütün bölümleri / Burak Hakkı
Sevdiğin biri varmı / Ona suan ne söylemek isterdin ? Kalbimin Tek sahibi var o da " Emre " / Emre Seni çok Seviyorum
Sevdiğin için neleri göze alırsın ? Öle çok büyük şeyleri göze alacağımı sanmıyorum yaa ama aşk insana herşeyi yaptırıo bilmiyorum yani
Normal bir günün nasıl geçiyor ? Sabahın 6:30'da kalkarım, okula giderim, akşam gelirim birazcık tv (birazcık ), ders çalışırım çok geç olmadanda yatarım yoksa sabah kalkamıyorum
Yaşadığın yerden bize bahseder misin ? Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın ? Yaşadığım yer benim babamın dedesininde eskiden oturduğu bi ilçe, çok sewiyorum burayı dışarı çıktığımda arkadaşlarla gezeriz dolaşırız. Hepimizin ortak noktası çok sewdiğimiz bi mağaza war oraya gideriz
Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun ? Ya kötü bişey ama insanın bazen ihtiyacı oluyo. Benim bile ihtiyacım oluyosa yani bazen güzel bişey
Kolay bağışlar mısın ? Yaptığı olaya bağlı ama önce pişman ediyim diyenlerdenim
Yaptığın en büyük çılgınlık ? Öyle çok çılgınlıklarım olmadı yaa ama bi kere yazılı sorularını almıştık
Son zamanlarda en çok duyduğun söz ? Seni çok sewiyorum Feyza (ukala değilimdir öle anlamayın we yanlışda anlamayın, arkadaşlarım dio) ve artık sus Feyzaaa
Çocuğun olsa adını ne koyardın ? Erkek - Emre Kız - Ebrar
Evde yokluğunu hissettiğin şey ? Ailem. onları çok ararım hemde onlar olmayınca ewde tek başıma çok korkarım
Korkuların / özlediklerin / sevdiklerin ? Etrafımda beni sewen kimsenin kalmaması / Dayım(şuan askerde) / Ailem, Emre, Arkadaşlarım, Sizz...
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey ? Arkadaşlarımla gezmek
Şu an olmasını istediğin birşey ? Emree
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın RuHunun olmak istediği yer ? Fenerbahçe maçı yani Emre'nin yanı
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? Pizza, Makarna, Cips, Çikolata, Hamburger..
İzlemekten keyif aldığın tv programları ? Çok Güzel Hareketler Bunlar, Beyaz Show..
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey ? Fenerbahçe Dergilerim
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli ? Ailem
Aşk herşeyi affeder mi ? Hayır
Karşı cinste hoşlandığın tip ? Kumral, Kahverengi gözlü, uzun boylu, Spor giyinen..
Aşık oldugun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor ? Bilmiyorumki ama gezmek hoşuma giderdi heralde
Hiç birisi için ağladın mı ? Bi erkek için hayır
Benzetildiğin biri varmı ? Anneme çok benzetirler
Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) ben emre fun sitesi çok aradım.Bulunca baktım süper bi yer direk damladım
Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ? Kendi açtığım konulara kim ne yazmış diye ilk onlara bakarım.. Sonrada "Emre Belözoğlu Hakkında"
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun / Neden ? Hergün giriyorum en az 1 saat kalıyorum ama yazılılarımın olduğu günler biraz azalıo süre
Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? Herkesle anlaşıyorum ya herkez çok şeker(benim ismim nie yok filn durumu oluo ya )
Forumda anlaşamadıgın isim / isimler? Yok
Forumda seni en fazla üzen olay ? Kişi olarak hayır olmadı ama Emre'yle ilgili kötü bi haber okuyunca üzülüyorum
Forumda seni en mutlu eden olay ? Herşey
Forum hakkında düşüncelerin neler ? Anlatıcak kelime bulamıyorum fewkaladenin fewkinde
Bize Zaman Ayırdıqın Için Te$ekkurler... Tabikide canım zewkti benim için ben teşekkür ediyorum..
| |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Paz Ocak 11, 2009 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Paz Ocak 11, 2009 6:54 pm | |
| thank youu bebişlerim .....!! ben istemiştim kübradan feyzayla yap diye çok hızlı canm bu kübüş | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Paz Ocak 11, 2009 8:06 pm | |
| bende istemistim bir defa nur :D evt hizli :D | |
|
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Paz Ocak 11, 2009 8:39 pm | |
| ikinizde istediniz | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Paz Ocak 11, 2009 9:43 pm | |
| hadi yaa nie istedinz canlarım. çokmu merak ettnz beni :girlhide: | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Ptsi Ocak 12, 2009 11:06 am | |
| yaaa ben foruma girmedikçe sevilmiyom herhal :suratsız: | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Ptsi Ocak 12, 2009 2:55 pm | |
| olur mu hiç kübüşüm teşekkürler bu arada | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Ptsi Ocak 12, 2009 5:00 pm | |
| a aa hiç olurmu cnm sen warya forumun wazgeçilmezisin rica ederz.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Ptsi Ocak 12, 2009 6:07 pm | |
| ask olsun kubus sen olmazsan biz burda olmazdik belki | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Ptsi Ocak 12, 2009 6:08 pm | |
| evttt öhööööö sen bizim canımızsınnn :bebişim: | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Ptsi Ocak 12, 2009 6:32 pm | |
| | |
|
| |
~ emrenqhn * Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 474 Yaş : 31 Nerden : İstanbul ~ Emre'Min yanı =D İş/Hobiler : Tek hobim EMRE! (: Lakap : émRéLovéR... émRé'S biG FaN... (: Ruh Halin : Kayıt tarihi : 06/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 4:54 pm | |
| cook güzel olmus tesekkürler ikinizedee(: | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 5:00 pm | |
| | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 5:01 pm | |
| | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 30 Nerden : *Emre'min kalbinden* İş/Hobiler : EMREE!!!!! Lakap : MRS.Belözoğlu :-) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 6:01 pm | |
| çok gzl olmuş ellerinize sağlk cnlarım bnim | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 6:03 pm | |
| :komik ne demek canım afiyet bal şeker olsun :grin: :wink: | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 30 Nerden : *Emre'min kalbinden* İş/Hobiler : EMREE!!!!! Lakap : MRS.Belözoğlu :-) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 6:05 pm | |
| elleriniz dert görmesin şekerler :komik | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 6:09 pm | |
| seninde okuyan ağızın dilin dert görmesin ha bide ses tellerin :komik | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 6:11 pm | |
| saol canım bnim amin cümlemizin :komik | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 6:14 pm | |
| aamiiinn | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 6:15 pm | |
| başke edeceğmiz dua kaldımı cnm | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 6:18 pm | |
| tabi esincim olmazmııı ama hepsini buaraya yazarsakk olmaz.. son olarak allah filistindeki müslüman kardeşlerimize yardım etsinn | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 6:43 pm | |
| amin insallah | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> sarı kanarya Salı Ocak 20, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
| Roportaj --> sarı kanarya | |
|