| Roportaj --> ÖzerSevda. | |
|
+4UltraDisiAslan ~Nur Özyrk.ÇGHB! *SawnY* bLack anqeL 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Roportaj --> ÖzerSevda. Ptsi Mayıs 25, 2009 10:33 pm | |
| Adın / Yaşın ( doğum tarihin) / Burcun ? Sevda / 16 / Terazi
Esmer mi / Kumral mı / Sarışın mısın ? Kumral
Göz rengin ? Yeşil - Ela
Okul / İş kısaca bahseder misin ? Son Sınıf Öğrencisiyim. Sonra Açık Öğretim..
Tuttuğun takım ? Fenerbahçe
Hobilerin / Fobilerin ? Hobim - Pc, Müzik Dinlemek, Kitap okumak Fobim - Uçak !! , Yükseklik
En büyük takıntın ? Odama girdiğimde herşeyin düzgün durmasi =)
En büyük hayalin ? Türkiye'de okumak ve Fenerbahçeli Futbolcularla tanışmak
Giyim tarzın ? Genelde spor giyinirim.
Nasıl bir kişiliğe sahipsin ? Insanları güldürmeyi severim =) Herkesle anlaşabilirim =)
En Sevdiğin Renk ? Sarı, Lacivert
Hangi tür müzikten hoşlanırsın / Kimleri dinlersin ? Türkçe Rock ve bazen Pop / Emre Aydın ve bu aralar Alexander Rybak
En sevdigin şarki hangisi ? Neden ? Çok var ama Bu aralar Yalın - Ki Sen / Hoşuma gidiyor =)
En sevdiğin yazar ve kitap ? Kalp Sevmekten Yorulmaz / Vehbi Vakkasoğlu
En beğendiğin film ve aktör/aktrist ? Recep İvedik / Tom Cruise
Sevdiğin biri varmı / Ona suan ne söylemek isterdin ? Var Emre =P / Seninle bi Tanışabilsem... =(
Sevdiğin için neleri göze alırsın ? Fazla birşey almam herhalde
Normal bir günün nasıl geçiyor ? Okul, Ev, Antreman.. Ama çoğu zaman Evdeyim
Yaşadığın yerden bize bahseder misin ? Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın ? Yaşadığim yeri sevmiyorum, ama yinede tadını çıkarmaya bakiyorum. Dışarı çıktığımda arkadaşlarla Sinemaya veya çarşıya gideriz ama çoğu zaman çok monoton..
Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun ? YaLnız kaLmayı severim =) Çogu Kişinin dediği gibi "Benim Dünyam"
Kolay bağışlar mısın ? Duruma bağlı
Yaptığın en büyük çılgınlık ? Hatırlamıyorum..
Son zamanlarda en çok duyduğun söz ? "Az kaldi son 2,5 Ay"
Çocuğun olsa adını ne koyardın ? Erkek - Tabiki Emre Kız - Ela veya Hira
Evde yokluğunu hissettiğin şey ? Berat'ım
Korkuların / özlediklerin / sevdiklerin ? YüksekLik / Türkiye ve ordaki Ailem / Ailem, Emre, Arkadaşlarım..
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey ? Müzik dinlemek ve Kitap okumak
Şu an olmasını istediğin birşey ? Türkiye ve Emre
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Türkiye/ İstanbul / Samandıra
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? Tost, Bamya..
İzlemekten keyif aldığın tv programları ? Beyaz Show, Çok Güzel Hareketler Bunlar
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey ? Ailem
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli ? Ailem
Aşk herşeyi affeder mi ? Hayır
Karşı cinste hoşlandığın tip ? İçi iyi olsun yeter ve biraz Emre'ye benzesin
Aşık oldugun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor ? Aşık olduktan sonra uzun uzun anlatırım
Hiç birisi için ağladın mı ? Evet çok..
Benzetildiğin biri varmı ? Annem ve Halam
Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) Google
Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ? Emre Belözoğlu Hakkında, Forum Oyunları..
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun / Neden ? Her Pc´yi açtığımda girmek zorunda hissediyorum çünkü çok eğlenceli ve güzel
Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler ? Herkezle
Forumda anlaşamadıgın isim / isimler? Şu an yok.. olmasinda =)
Forumda seni en fazla üzen olay ? Bazi küçük Tartışmalar
Forumda seni en mutlu eden olay ? Herkezi çok sevmem ve Aile gibi bir bağımızın olması
Forum hakkında düşüncelerin neler ? Çok seviyorum Forumu.. Emre =) | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Ptsi Mayıs 25, 2009 10:43 pm | |
| vay sevdacığıma bak alkışş kübüşüme de teşekkürler :ponpon: | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Ptsi Mayıs 25, 2009 11:24 pm | |
| Evt Kübra ve Sevdaya teşekkürler..xD | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Salı Mayıs 26, 2009 8:31 pm | |
| roportaj icin tesekkurler kizim en iyi anlastigin kisiler bolumune beni yazsaydin herkes yerine | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Salı Mayıs 26, 2009 10:39 pm | |
| beklemem cunku sevdamla aram super | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Mayıs 27, 2009 1:16 pm | |
| ne biLim yazdim iste herkesle iyi anLasiyorum öyle degiLmi ;) Rica ederim :memnun: | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Mayıs 27, 2009 2:17 pm | |
| evet ama ben baska | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Mayıs 27, 2009 3:56 pm | |
| Ayy Zeynep , Sevdayla iyi anlaştığını vurgulamana gerek yokk,farkındayızz :huh: İnş. böyle devam eder,ne diyelimm... Röp. için teşekkürler kızlarr ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Mayıs 27, 2009 3:57 pm | |
| insallah diyelim nazar degmesin | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1479 Yaş : 30 İş/Hobiler : Futbol oynamak,müzik dinlemek,kitap okumak,Emremin her şeyini takip etmek:) Lakap : Şirine(Twity taktı XD..) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 11/05/09
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Mayıs 27, 2009 3:58 pm | |
| Böyle abartma kii nazar değmesiinn... | |
|
| |
| |
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Mayıs 27, 2009 5:21 pm | |
| emeği geçen herkese teşekkürler(sevda ve kübra:D) | |
|
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Mayıs 27, 2009 6:05 pm | |
| | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Mayıs 27, 2009 8:28 pm | |
| Bende Rica ederim aman Allah nazardan sakLasin : :memnun: | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Mayıs 27, 2009 9:11 pm | |
| amin | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Perş. Mayıs 28, 2009 5:22 pm | |
| | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Perş. Mayıs 28, 2009 5:57 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Perş. Mayıs 28, 2009 6:15 pm | |
| yeter yeter yeter | |
|
| |
AyşEmre Yeni Üye
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Perş. Mayıs 28, 2009 6:16 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Perş. Mayıs 28, 2009 7:28 pm | |
| kizim yeter dedim herhalde | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Salı Haz. 30, 2009 9:41 pm | |
| | |
|
| |
DişiKanaryaBüşra Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1037 Yaş : 28 Nerden : bende bilmiyorum :D İş/Hobiler : English translator Lakap : dişi kanarya Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 25/03/09
| Konu: Geri: Roportaj --> ÖzerSevda. Çarş. Tem. 01, 2009 4:36 pm | |
| güzel bir röpörtaj olmuş her röpörtajda ayrı bi heyecan :komik puhahahh | |
|
| |
| Roportaj --> ÖzerSevda. | |
|