| Bizemreciyiz varmısın yokmusun da | |
|
+10~Nur Özyrk.ÇGHB! Fbsimple. Twty UltraDisiAslan ^^ßlood^^ *Feyza* p_e_r_i_h_a_n BonuSmR[e]m ÖzerSevda. *SawnY* 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Paz Eyl. 27, 2009 2:43 pm | |
| anaaam Kübra costu yine dikkat tamadir 2 numara benim merak ettim bak simdi | |
|
| |
BonuSmR[e]m Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1052 Yaş : 30 Nerden : AnKaRa İş/Hobiler : Şımarık , Söz dinLemeyen , Cadı :)) sdsadas Lakap : BonuS'm , Cadıı , Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Paz Eyl. 27, 2009 5:46 pm | |
| BenDe MeRaK Ettim BenmKi De 4 NumaRa hAYdİ BaKaLım ne oLaCaK xD | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Eyl. 29, 2009 5:45 pm | |
| 1 numara:Perihan
2 numara:sevda
3 numara:Zeynep
4 numara:bonus kübra
5 numara:Büşra
6 numara:pelin
7 numara:Zeynep 2
8 numara.feyza
9 numara:ipek
10 numara:twty
11 numara:Nur
12 numara:Fatma
13 numara:şura
14 numara.rümeysa
15 numara:nagihan
16 numara:nagihan 2
17 numara:rükiye
18.numara:ece
19 numara:kelebek Kübra
20 numara:tuğçe
21 numara:aleyna
22 numara:defne
23 numara:Hatice
24 numara:ayşe
Acun:Evet tüm zamanların en iyi yarıştıran ve en çok kazandıran programı var mısın yok musuna hoş geldiniz…
Seyirciler alkışlar…..
Acun:Bugün dünyada bir ilki yapıp googlede ki en çılgın fan sitesini sizlerin karşısına yarışmacı olarak getirdik.Emre Belözoğlu Fan Clup
Seyirciler alkışlarlar ve kızlar yerlerini alır.
Acun:Ve onlar kutuları açacak admini ise açtıracak bu büyük yarışmadan kazanılan para ise lösemi çocuklar yararına ve okumayan kızlarımıza gidecektir.Şimdi ise bugün yarışmacı koltuğunda oturacak olan googlenin en çılgın en sempatik admini kübrayı davet ediyorum
Seyirciler alkışlarlar…
Acun:Hoş geldin Kübra
Kübra:hoş bulduk Acun
Acun.heyecan vardır eminim ama bir sorayım olur mu?
Kübra:heyecan fazlasıyla var ama yarıştığım için değil tüm türkiyenin ve ermenin beni izlemesinden.Ayrıca bu heyecanım biraz korkuya dönüşüyor.Sonuçta kazanacağım para iyi bir yere gidecek onun için fazlasıyla şartları zorlayıp iyi bir miktar gerekirse 500.000 tl kazanmam lazım.
Acun:Kendine olan güvenini asla kaybetme şimdi bir kutu numarası almadan önce hem seni sonrada bu şirin emre belözoğlu fanını kısaca bir tanıyalım
Arada bant geçer….
Acun:Evet sizleri ve seni tanıdık şimdi bir kutu açtırmanı rica ediyorum.
Kübra:Evet benim doğum günü numaram 14 ilk onu açtırıp raahtlamak isterim.Rümeysa kutun hakkında bir şey hissediyor musun?
Rümeysa:öncelikle burada bu güzel ortamda bu güzel dostlarımla olmaktan mutluluk duyduğumu söylemek isterim.Kutuma gelince hiçbirşey hissetmiyorum ama madem doğum günün küçük çıkar umarım.
Ve kutuyu açar.
devamı gelecek | |
|
| |
BonuSmR[e]m Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1052 Yaş : 30 Nerden : AnKaRa İş/Hobiler : Şımarık , Söz dinLemeyen , Cadı :)) sdsadas Lakap : BonuS'm , Cadıı , Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Eyl. 29, 2009 6:45 pm | |
| | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Eyl. 29, 2009 7:54 pm | |
| ayy bni sona bırakır belki 1 numara ne de olsa | |
|
| |
*Feyza* Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 917 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Eyl. 29, 2009 8:13 pm | |
| | |
|
| |
^^ßlood^^ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1189 Yaş : 28 Nerden : anqaraaamm İş/Hobiler : futbol fenerbahce Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Çarş. Eyl. 30, 2009 3:50 pm | |
| 12 tm bnlk numara saqoll ee dvmm | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Perş. Ekim 01, 2009 5:39 pm | |
| süper ya Devam eeeet | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Perş. Ekim 01, 2009 9:30 pm | |
| 3 bulent hocamin numarasiydi yani tam bana gore bir numara =) | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da C.tesi Ekim 03, 2009 5:17 pm | |
| AYY ALLAHIM BU NE SÜPERSIN TABIKI DE CATLAKIZZ XD UFF COK HEYCANLII :kop: | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
Mesaj Sayısı : 2110 Yaş : 30 Nerden : Samandıra'dan..AmeriKa'dan..x3 İş/Hobiler : Pc..! Lakap : FanatıK-EmreJıHıLLcıMeLek Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da C.tesi Ekim 03, 2009 10:40 pm | |
| ayyy cok heyecanlıyımm ya benı seç kız.. | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 1:26 pm | |
| Dıdıdıdınn=(ahhhhhh kutudan 500 bin çıkar Stüdyodakiler üzgün Kübra üzgün rümeysa üzgündür. Kübra:üzülme kız benim gibi çatlak birinin doğum günü numarasından ne bekliyordun=) Bu şaka hiç değilse stüdyoyu güldürmeye yetmişti. Acun:evet morali sıfırlamayalım bir kutu daha açtıralım. Kübra:kafamda gelmeden önce 14 5 ve 7 numarayı ayarlamıştım 14 doğum günüm açtırdım.7 emrenin doğum günü açtıracağım 5 ise emre nin forma numarası açtıracağım. Ama ilk önce 7 Zeynep 2 ne hissediyorsun. Zeynep 2:Valla aranıza yeni katılmış olmama rağmen kardeş gibi olduk(atıyorsam Zeynep söyle tamam:D)Kutum ise ermenin doğum günü numarası inşallah küçüktür canım Kübra:açalım Zeynep Ve kutuyu açar…. Dıdıdıdıın=( ahhhhh kutudan 150 bin çıkar. Kübra:hay anasını kırmızılara taktım kafayı ya Zeynep:üzgünüm Kübra ya Kübra:üzülme hayatım Emre gibi büyük bir insanın numarasıda böyle olur. Acun:sırada heralde 5 numarayı açtıracaksın Kübra:evet Büşra ne hissediyorsun Büşra:Kübra valla korktum ya açmasam diyeceğim ama açtıracaksın Kübra:Evet gülüm açalım Ve kutu açılır Kutudan sarı yani 30 bin çıkar Kübra:bu da iyi çok şükür Acun:hadi son iki kutu.. (Bu arada kızlar 21 numara aleynayı değiştiriyorum Samet yapıyorum) Kübra:21 samet evet hislerini alalım Samet:valla moruk hiç iyi gitmiyorsun inşallah kırmızı açarım puhahaha Zeynep Twty’nin kulağına fısıldar:Delü ya bu çocuk ne güzel mora veriyor. Kübra:aç başımın belası aç Samet kutuyu açar ve Oleyyy=) 5 tl çıkar Kübra:oleyyyy ay Samet ne desen tersi çıkıyor ohh Acun:son kutu açtıralım hadi Kübra gayret Kübra:9 numara ipek İpek:valla elektrik alamadım mavi herhalde Kübra:aç ipek Ve kutu açılır Oley=) 500 tl Acun:Hamdi bey arıyor ve Hamdi beyin teklif 17 bin tl Twty sevdanın kulağına fısıldar:Amma da cimriymiş bu Hamdi ha Sevda:kızım ne sandın imparator fatih terime bile cimrilik yapmış adam bu Ama galiba sesimiz duyuluyor. Twty:acun bey amca Hamdi bizi duyabiliyor mu Acun:evet öyle duyabiliyor Twty:……….. yani Ve merakla beklenen srular Kübra teklifi alacakmı devamında ne olacak devamı haftaya sizlerle… | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
Mesaj Sayısı : 2110 Yaş : 30 Nerden : Samandıra'dan..AmeriKa'dan..x3 İş/Hobiler : Pc..! Lakap : FanatıK-EmreJıHıLLcıMeLek Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 3:26 pm | |
| ya ne haftaya süperr bea devamını hemen istiyorum ( gerçi hiç birinde benm adım geçmemıs ama olsn ) | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 3:30 pm | |
| 6 numara pelin bekle canım gelecek sıra sana | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 3:41 pm | |
| inş.. | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 3:41 pm | |
| ya flood olcka özr hayatımm ben acunu çok severımm söyle tamamı peloş senı cok sevıyor çok gerçekci yaptım he bide benı sevdosumun twoşmun aysecıkımın büşücükumnn yanına koy tamam ben cok konusrum onlarla Karsımdada bonus feyzoş kelebemm oLsnn sen yapıyorsun ben deıL ama | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 3:57 pm | |
| Pelin kızım coştun hee tamam yaparız canım | |
|
| |
Fbsimple. Co Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 4:36 pm | |
| coştumm valla | |
|
| |
^^ßlood^^ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1189 Yaş : 28 Nerden : anqaraaamm İş/Hobiler : futbol fenerbahce Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 30/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 6:51 pm | |
| devam | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| |
| |
z(e)ynep~5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 54 Yaş : 31 Nerden : ßaSKeNT İş/Hobiler : Ps,FUTBOL Lakap : ßayn Bücr:D Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 09/06/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 6:55 pm | |
| 150 bin açmışım yaff:D 7 no hım :S | |
|
| |
BonuSmR[e]m Yeni Üye
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 7:13 pm | |
| | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Ekim 06, 2009 8:27 pm | |
| hahaha bittim sonuna ya iki dk duramadik yerimizde twtyle | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| |
| |
| Bizemreciyiz varmısın yokmusun da | |
|