| Bizemreciyiz varmısın yokmusun da | |
|
+10~Nur Özyrk.ÇGHB! Fbsimple. Twty UltraDisiAslan ^^ßlood^^ *Feyza* p_e_r_i_h_a_n BonuSmR[e]m ÖzerSevda. *SawnY* 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Fbsimple. Co Admin
Mesaj Sayısı : 2110 Yaş : 30 Nerden : Samandıra'dan..AmeriKa'dan..x3 İş/Hobiler : Pc..! Lakap : FanatıK-EmreJıHıLLcıMeLek Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/03/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da C.tesi Ekim 17, 2009 10:23 pm | |
| hee tamam süper olmus bea | |
|
| |
ÖzerSevda. Moderatör
Mesaj Sayısı : 2699 Yaş : 32 Nerden : . İş/Hobiler : . Lakap : . Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 03/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Paz Ekim 18, 2009 12:05 am | |
| xD ya Var misin yok musuna baktim demin bu 500 bini Kübradan baskasi kazanamaz eminim bu arada Furkanin istatisiklerine bayiliyorum | |
|
| |
BonuSmR[e]m Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1052 Yaş : 30 Nerden : AnKaRa İş/Hobiler : Şımarık , Söz dinLemeyen , Cadı :)) sdsadas Lakap : BonuS'm , Cadıı , Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 10/04/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Paz Ekim 18, 2009 2:42 am | |
| | |
|
| |
Angel Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 31 Lakap : Kuzu Mrv !! :) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Çarş. Mart 31, 2010 6:44 pm | |
| Braz Okumama Geç Oldu ama Mhteşemsnz Sizler Ya. <3 Çoğnzu Tnımasmda Hissdeblyorum <3 | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Perş. Nis. 01, 2010 10:42 pm | |
| sağol canım sende öylesindir eminim hem tanışır kaynaşırız hikayenin devamını yazıp koymaya çalışacağım inşallah | |
|
| |
Angel Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 31 Lakap : Kuzu Mrv !! :) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 13/12/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Cuma Nis. 02, 2010 12:51 pm | |
| Mrkla Bekliyrum Canım. | |
|
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Cuma Nis. 02, 2010 1:11 pm | |
| biraz acele et lutfenn (: | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Paz Nis. 11, 2010 2:24 pm | |
| EFSANE VAR MISIN YOK MUSUNDA DEVAM.. Twty’nin açtığı bu mavi herkese moral olmuştu valla.Kübra uzunca bir kahkahadan sonra düşünür düşünür ve 18 numara ece der. Ece: boynum kıldan ince bacım aç dersen açarım der Kübra:aç o zaman aç aç Ece :açıyorum canım bu arada sölemeden edemeyeceğim Emre bir uğrasan iyi edersin sitemize. Twty avazı çıktığı kadar bağırır. Twty:helaaaaal be helaaal Sevda durur mu o da katılır Sevda.yürüüü koçum yürüüü Bunu duyan emre kalkar ve Emre:kızlar biliyorum sizleri çok beklettim fakar benimde işim yoğun evde çoluk çocuk bekliyor yani siteye onun için vakit ayıramadım ama artık hem eşim hemde ben ayıracağımıza söz veriyoruz. Bkmci Nur: Tuğba’mda mı girecek ayy işte bu süpr olur valla Tuğba:evet tatlım artık yemek yaparken çocuk bakarken her dk sizleyim Zeynep: işleri aksatmayacaksın ama emre ye yemek felan biz senin küçük kaynananlarız biliyorsun Tuğba:biliyorum tatlım biliyorum. Acun:kahvede söyleyeyim isterseniz sohbet koyulaştı. Twty gene duramaz bu seferde pelinin kulağına fısıldar Twty: ne havalı çocukmuş bu acunda elimde kalacak Pelin: kızma twty’im bende öle düşündüm şimdi kıl kaptım eve gidince hatırlat kılı aldırayım:D Blackangel:şii kızlar sessiz ama şimdi yani Kübra yok diye 38 yemeyeceğiniz anlamına gelmez oradan bile atar haberiniz olsun yani. Evet arkadaşlar devamı gelecek bu kadar çıktı bugünlük anca devamnda hangi kutuları açtıraım söleyin saygılar .D | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Paz Nis. 11, 2010 5:56 pm | |
| ygs den sonra benim için iyi oldu bnları okumak kafam dağılıyo | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Paz Nis. 11, 2010 8:01 pm | |
| canım benim sen iste ben sana neler yazarım | |
|
| |
~Nur Özyrk.ÇGHB! Co Admin
Mesaj Sayısı : 1524 Yaş : 30 Nerden : Manisa İş/Hobiler : Öğrenci / BKM Mutfak ! Lakap : Stella..(Twety ve Şirine buLduLar..xD) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/04/09
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Ptsi Nis. 12, 2010 10:57 pm | |
| Kübüşüm süper olmuşş. Bu arada Bkmci Nur lakabını çok sevdiim. | |
|
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Nis. 13, 2010 6:02 pm | |
| süper olmuş ya eline saglık hayatım(: bayıldım bayıldım devamınıı cabuk yaz!,D | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Bizemreciyiz varmısın yokmusun da Salı Nis. 13, 2010 6:39 pm | |
| tamam canlarım hafta sonu yazarım | |
|
| |
| Bizemreciyiz varmısın yokmusun da | |
|