| Roportaj --> PRNS CEMM | |
|
+5Twty *SawnY* esin&emre UltraDisiAslan bLack anqeL 9 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Roportaj --> PRNS CEMM Cuma Ocak 23, 2009 6:54 pm | |
| Adın / Yaşın ( doğum tarihin) / Burcun ?Cem Tuna / ( 11 Mayıs 1992) Balık galiba
Esmer mi / Kumral mı / Sarışın mısın ?Kumralım!..
Göz rengin ?Eladan dönük yeşil
Okul / İş kısaca bahseder misin ?Okul lise 2'ye gidiyorum ablam gibi sınıfta kalmadım
Tuttuğun takım ?Fenerbahçe (başka ne olabilirki)
Hobilerin / Fobilerin ? Hobilerim - Bizim oranın futbol takımındayım forma numaram 9 futbol oynarım yani boş vakitlerde msn yada babamla basketbol oynarım(ablam da oynar ama iğrenç) Fobilerim - Aşırı takıntılı kız ve saçımı sıfıra vurmaları(ne manyak bir fobi)
En büyük takıntın ?Takıntım yok ama odamı toplu görünce çok kızarım dağıtırım çünkü orası benim özel dünyam dokunulmasını istemem
En büyük hayalin ?Ferrari kullanmak motorsikletle şimdilik idare ediyorum ama aşırı hız tutkunuyum
Giyim tarzın / kullandığın parfüm ?Giyimim sportik ama böyle annemin dandik gundik partilerinde beyefendi / Kullandığım parfüm ...(dııııtt reklam yapmak yasak Rtük kızar)
Nasıl bir kişiliğe sahipsin ?Uysalımdır ama çabuk sinirlenirim duygusalımdır ama belli etmem(özellikle ablama, yoksa diline düşerim)
En Sevdiğin Renk ? Siyah, Patlıcan Moru, Yeşil
Hangi tür müzikten hoşlanırsın / Kimleri dinlersin ?Rock, Rap(rapı az dinlerim)Şebo'cuyum Hayko'yu sevmem Avril'i dinlerim Hepsi'yide severim
En sevdigin şarki hangisi ? Neden ?Muhabbet'in ilk arabesk şarkısı tam beni anlatıyor
En sevdiğin yazar ve kitap ?C.S. Lewıs Narnia
En beğendiğin film ve aktör/aktrist ?Yok / Kate Beckınsale
Sevdiğin biri varmı / Ona suan ne söylemek isterdin ?Sevdiğim biri vardı ama artık yok eskisine şunu demek isterim " Defol hayatımdan.."
Sevdiğin için neleri göze alırsın ?Gerekirse ölmeyi
Normal bir günün nasıl geçiyor ?Okul, ev, dershane, etüt, motorbisiklet keyfi, akşam arkadaşlar sonra ev...Yani sıradan monoton bir gün
Yaşadığın yerden bize bahseder misin ? Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın ?Yaşadığım yer Nişantaşı ablam gibi ayrı yaşamama izin yok annemin kahrını çekiyorum
Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun ?Hiç yanlız kalmadım, bir şey diyemem
Kolay bağışlar mısın ?Hayır
Yaptığın en büyük çılgınlık ?Motorbisiklet kazası ablamıda almıştım onun yüzünden ölecektim az daha o iki hafta, ben 1 ay yattım
Son zamanlarda en çok duyduğun söz ?Ödev, Cem Ne haber, Cem gibi salak şeyler
Çocuğun olsa adını ne koyardın ? Kız - Fatma Erkek - Berk
Evde yokluğunu hissettiğin şey ?Ablam o olmayınca kimle uğraşim
Korkuların / özlediklerin / sevdiklerin ?Korkum yoktur tek Allah'tan korkarım / Ablamı özlerim / Herkesi severim
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey ? Deneme sürüşlerim.
Şu an olmasını istediğin birşey ?Ablam
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Rusya'da olmak isterdim.Amcamın yanında
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? Kebap
İzlemekten keyif aldığın tv programları ? Ç.G.H.B
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey ?Ailem, Motorsikletim
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli ?Sevdiğim olmadığı için ailem
Aşk herşeyi affeder mi ? Yani…Bazen
Karşı cinste hoşlandığın tip ? Esmerlere bayılırım ama nedense Sarışınlar tarafından beğenilirim
Aşık oldugun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor ? Gezmek
Hiç birisi için ağladın mı ? Bir keresinde evet ama manyaklıktı yeni anlıyorum
Benzetildiğin biri varmı ?Anneme, ünlü olarak soruyorsanız Cenk Gürpınar'a.Tek fark ben daha açık tenliyim ve gözlerim renkli
Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b )Ablamın olduğu için ablam söyledi
Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ?Farketmiyor
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun / Neden ? Az, Çok Az
Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler?Emreci_İpek ,Emrenin_Prensesi-Fatma daha yeni tanışıyorum diğerleriyle haa birde Perihan var:D
Forumda anlaşamadıgın isim / isimler?Sarı_kanarya bana düşmanıymışım gibi davranıyor
Forumda seni en fazla üzen olay ?Yok
Forumda seni en mutlu eden olay ?Yok
Forum hakkında düşüncelerin neler ?Güzel bir forum Emre abi şanslıBize Zaman Ayırdıqın Için Te$ekkurler... | |
|
| |
UltraDisiAslan Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Cuma Ocak 23, 2009 7:06 pm | |
| ikinizede tsk umarim cem artik siteye cok zaman ayirirsin cem emre kadar sevilmek isterdin degil mi ama imkansiz kimse emre kadar sevilemez :P:P | |
|
| |
esin&emre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 30 Nerden : *Emre'min kalbinden* İş/Hobiler : EMREE!!!!! Lakap : MRS.Belözoğlu :-) Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Cuma Ocak 23, 2009 8:50 pm | |
| haklısın cnm herkes ister ama imkansız bncede | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Cuma Ocak 23, 2009 9:25 pm | |
| Cem feyze sana niye düşman gibi davransınki :rrr: | |
|
| |
bLack anqeL Admin
Mesaj Sayısı : 1153 Yaş : 31 İş/Hobiler : Pc Lakap : Kübüsh Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 05/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Cuma Ocak 23, 2009 9:32 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 3789 Yaş : 28 Nerden : Hollanda İş/Hobiler : Galatasarayyyyyyyy =) Lakap : Fmot Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/12/08
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Cuma Ocak 23, 2009 10:35 pm | |
| ya kubra kardesinlen evde kavga etsen :D:D | |
|
| |
*SawnY* Admin
Mesaj Sayısı : 3302 Yaş : 30 Nerden : MarStaNxD İş/Hobiler : BizemreCiyiz...! Lakap : Çhatlaq Admin? Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 23/07/08
| |
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM C.tesi Ocak 24, 2009 5:45 pm | |
| ya cem yazmis ki ablam gibi tek yasiyamam sen ayri mi yasiyorsun kubra kavga ederken bizim icinde et :D:D :P:P | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM C.tesi Ocak 24, 2009 10:50 pm | |
| evet cnm ayrı yaşıyorum
ederim meleim:) | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Paz Ocak 25, 2009 3:34 pm | |
| bi zahmet benim yerime iki uc yumruk ativer | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Paz Ocak 25, 2009 3:39 pm | |
| benim yerimede :D:D | |
|
| |
*SawnY* Admin
| |
| |
Twty Admin
Mesaj Sayısı : 2207 Yaş : 30 Nerden : Emremin Kalbinden İş/Hobiler : photoshop Lakap : Twty Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Ptsi Ocak 26, 2009 2:28 pm | |
| napıyo ki cem?? bide cem feyza(ablam ) napıyo sana yha | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Ptsi Ocak 26, 2009 3:27 pm | |
| işte kıl başka nasıl kıllık yaparım die düşünüyorrr | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Ptsi Ocak 26, 2009 3:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Ptsi Ocak 26, 2009 6:26 pm | |
| yok kubosum bize birsey yapmadi ama sen yinede dov nede olsa sitenin tek erkegi dayagi hak ediyor :P:P | |
|
| |
bLack anqeL Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Ptsi Ocak 26, 2009 6:36 pm | |
| benim yumruklarda seninle kavqa ettiqi icin | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Ptsi Ocak 26, 2009 7:07 pm | |
| evt birde o var yani senin gibi bir insanlan kavga edilir mi | |
|
| |
ir.em.re5 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 550 Yaş : 29 Nerden : Günéş Görméyén uMut DoLu DuVarLarın oLduGu yérDén Lakap : emilyyy Ruh Halin : Kayıt tarihi : 29/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Ptsi Ocak 26, 2009 7:43 pm | |
| yha bu cocuk kime ne yaptı ndn bölesniz yha kübra yı anlıomda herkes ndn böle tepkili onu anlamadım bu arda kübra aile meselelerini bnce siteye tasıma ;) | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Ptsi Ocak 26, 2009 8:02 pm | |
| ya irosum takiliyoruz oyle :D:D:D | |
|
| |
*SawnY* Admin
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Ptsi Ocak 26, 2009 8:21 pm | |
| iremciğim ben aile meselerimi siteye taşımıyorum ki sadece şaka için Cem ile atışıyoz ayrıca rahatsız oluyorsan özür | |
|
| |
p_e_r_i_h_a_n Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1302 Yaş : 32 Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 07/09/08
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Salı Ocak 27, 2009 12:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Salı Ocak 27, 2009 6:30 pm | |
| evt irosum kubosum bu konuda hakli | |
|
| |
_ipek_ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 673 Yaş : 31 Nerden : evden :) İş/Hobiler : nette dolaşmak Ruh Halin : Hangi Takımlısın : Kayıt tarihi : 29/08/08
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Çarş. Ocak 28, 2009 11:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Roportaj --> PRNS CEMM Perş. Ocak 29, 2009 8:23 am | |
| ipekcim birak dovsun ya sitenin tek erkegini :P:P:P | |
|
| |
| Roportaj --> PRNS CEMM | |
|